spot_img
marți, ianuarie 31, 2023
spot_img

FOTO. Tramvaiul de poveste, disponibil și duminică pentru cei mici

„Tramvaiul de Poveste” oferă celor mici două curse și duminică.

„Tramvaiul de Poveste” va oferi și duminică celor mici două curse, cu plecare  la ora 14.30 de la depoul Dudești, situat pe Calea Dudești nr.184 din București.

„Am adus astăzi pe străzile Bucureștiului un strop de magie și multă veselie! La final de zi, ne bucurăm că un număr atât de mare de copii au ales să petreacă aceste zile de sărbătoare alături de noi, în povestea creionată cu euforie special pentru cei mici, care regăsesc spiritul Crăciunului în fiecare clipă, în fiecare colind, în toate personajele de basm, adevărate lecții de morală și valori fiind înșirate pe parcursul celor două curse.

„Pentru că zi de zi asigurăm mobilitatea urbană, ne dorim ca pe final de an, să aducem magia sărbătorilor pe străzile Capitalei, oferind copiilor momente de neuitat alături de cel mai emblematic mijloc de transport, tramvaiul! Astfel de evenimente aduc împreună vehicule din istoria transportului public, cultura, tradiția și zâmbetele de pe chipul utilizatorilor noștri!”, a declarat Adrian Criț, director general STB SA.
Cu același entuziasm, ne așteptăm oaspeții și mâine, pentru o nouă călătorie pe tărâmul magic al copilăriei și al sfintelor zile de Crăciun!

„Tramvaiul de Poveste”, un tramvai de epocă din parcul STB SA, va circula în acest weekend, pe traseul liniei 1. Garnitura va deveni o scenă a basmelor pentru copii, unde actori ai Teatrului Infinit vor crea o atmosferă de poveste pentru public.

Teatrul Infinit își dă concursul

„Actorii valoroși ai Teatrului Infinit – Robert Brage, Mara Baboianu și Nicu Rotaru, vor transforma casa lui Moș Crăciun într-o veritabilă scenă de poveste, unde ludicul, voia bună și jocurile interactive vor antrena publicul tânăr și foarte tânăr pe durata celor patru curse. Universul copiilor va fi completat de prezența lui Moș Crăciun, nelipsit din amintirile acestor zile de poveste”, anunță STB.

Accesul este gratuit, însă, pentru a participa la eveniment este nevoie ca doritorii să sune înainte la numărul de telefon 0770 894 944 pentru rezervarea locului. Fiecare copil poate veni cu un singur însoțitor.

Tramvaiul de Poveste, programul de duminică

Programul „Tramvaiului de Poveste”, cu plecare din Depoul Dudești – Calea Dudești 184, este următorul:

Duminică, 18 decembrie 2022
Cursa 1 – 14:30 – 16:10
Cursa 2 – 16:30 – 18:10

Ultimele Articole