sâmbătă, septembrie 30, 2023
spot_imgspot_img

FOTO Tramvaiele tamponate în Depoul Militari au revenit pe traseu. 3832 va reveni miercuri

Tramvaiele tamponate în Depoul Militari pe 1 Mai au revenit de luni, 8 mai, pe traseu, după ce au fost reparate, a declarat pentru Club Feroviar directorul general al Societății de Transport București, Adrian Criț.
La tramvaiele Astra Imperio 3825 și 3830 s-au finalizat reparațiile și de azi sunt pe traseu, a precizat sursa citată.
Pe de altă parte, celălalt tramvai avariat tot la data de 1 Mai în București, Astra Imperio 3832, are nevoie de niște repere care încă nu au sosit de la Astra Vagoane Călători SA.

Tramvaiele tamponate în Depoul MilitariÎn imaginea alăturată se pot observa șanțurile care s-au creat în urma impactului la dispozitivul crash al tramvaiului. Dispozitivul a fost înlocuit. Potrivit estimărilor lui Adrian Criț, tramvaiul 3832 va fi gata pentru a fi repus în circulație miercuri, 10 mai.

1 Mai: Tramvaiele tamponate în Depoul Militari și cel lovit de o autoutilitară

La primele ore ale dimineții zilei de 1 Mai, în Depoul Militari s-a produs o tamponare, după cum a scris la vremea respectivă Club Feroviar.
”La ora 04:40, în incinta Depoului Militari, la ieșire, vagonul 3825, linia 25, a lovit cu fața, în spate vagonul 3832, linia 25. Azi se vor descărca datele de pe computerul de bord și se va constitui o comisie de analiză tehnică a evenimentului. În paralel se vor face verificări referitoare la respectarea regulamentului intern al STB SA și se vor lua măsurile ce se impun. Ambele vagoane rămân imobilizate până la efectuarea constatării. Societatea de Transport București STB SA se va implica în reparația celor două tramvaie astfel încât perioada de imobilizare să fie cât mai scurtă, costurile urmând să fie recuperate de la persoanele vinovate”, spunea atunci Adrian Criț.
În aceeași zi, tramvaiul 3830 a fost lovit de o autoutilitară.

Ultimele Articole