spot_img
joi, mai 19, 2022
spot_img

UPDATE FOTO Deraiere în județul Suceava a unui tren de marfă. Transbordare auto Dornești – Putna

O deraiere în județul Suceava s-a produs în după amiaza zilei de luni. Un tren de marfă a deraiat, luni, în zona localităţii Dorneşti, traficul feroviar fiind blocat pe linia care face legătura cu Putna.

deraiere în județul Suceava

Potrivit Poliţiei Suceava, trenul cu patru vagoane a deraiat în zona localităţii Dorneşti.

Trenul, care era operat de CFR Marfă, avea patru vagoane şi transporta pal. Traficul feroviar dintre Dorneşti şi Putna este blocat la ora transmiterii acestei ştiri.

Nu s-au înregistrat victime, iar mecanicul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Deraiere în județul Suceava. Transbordare asigurată de CFR SA

La fața locului s-au deplasat reprezentanții CFR SA care vor ancheta cauzele producerii acestui incident, precum și echipa de specialiști care va acționa pentru ridicarea și repunerea pe șină a locomotivei și a vagoanelor deraiate cu o macara de mare tonaj, astfel încât traficul feroviar să fie reluat în cel mai scurt timp și în condiții de siguranță.

CFR SA a precizat că până la redeschiderea circulației feroviare pe distanța afectată de deraiere, Dornești – Putna (și retur), va asigura transbordarea auto pentru călători. ”Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest eveniment şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă”, se precizează în comunicatul companiei de infrastructură.

Ultimele Articole