spot_img
vineri, septembrie 30, 2022
spot_img

FOTO. Client CFR Călători: tren „jegos” în care se bea și se fumează „ca în gară”

Un client CFR Călători s-a revoltat după ce a văzut condițiile de călătorie dintr-un personal pe ruta Teiuș – Cluj Napoca.

Condițiile de călătorie dintr-un personal CFR Călători au scandalizat plătitorul unui bilet, acesta adresându-se presei locale spre a reclama murdăria, condițiile neigienice de călătorie. El a trimis unei publicații locale, anume Ziar de Cluj, fotografii care demonstrează situația. În acestea apar călători care trag cu nesaț dintr-o țigară fără nicio jenă, beau bere la PET.

Redăm rândurile călătorului: ”Un ”personal” jegos, care duce navetiștii colectați dimineață de pe traseul Teiuș – Câmpia Turzii – Cluj-Napoca înapoi către case, e mai ceva ca un birt. “Se bea ca-n gară” e o expresie depășită. Se bea și se fumează ca-n tren. Unde, ca să nu faci hepatită, trebuie să fii uns cu toate alifiile. CFR Călători, îmi plătesc cu greață biletul! O să vă îngroape companiile private. Același preț, condiții mult peste ale voastre.

CFR Călători are în derulare programe de modernizare ale parcului rulant care însă sunt total inutile dacă personalul trenurilor nu asigură păstrarea intactă a interioarelor și dotările. Apoi pe lângă modernizarea trenurilor este necesară și curățirea interioarelor la trenurile existente, înlocuirea materialelor uzate, rupte, murdare, pătate și ruginite.

Club Feroviar a mai atras atenția asupra condițiilor improprii de călătorie la bordul trenurilor operatorului feroviar de stat.

Ultimele Articole