miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

FOTO. Alstom, contract pentru 10 trenuri și mentenanța asociată

Alstom semnează un contract în valoare de 370 milioane de lire sterline pentru zece trenuri Aventra cu mentenanța asociată pentru linia Elizabeth din Londra, Marea Britanie.

Aventra (electric multiple unit (EMU), London, United Kingdom) for Elizabeth line
tunnel,
London,
TfL (Transport for London)
Aventra (electric multiple unit (EMU), London, United Kingdom) for Elizabeth line

Alstom, unul dintre liderii mondial în domeniul mobilității inteligente și durabile, a semnat un contract în valoare de aproximativ 370 de milioane de lire sterline pentru zece trenuri Aventra noi de nouă vagoane – și întreținere – pentru linia Elizabeth a Transport for London.

Linia Elizabeth este o linie feroviară urbană și suburbană în Londra și vecinătățile acesteia.

Inaugurată în 2022, linia Elizabeth continuă să înregistreze o cerere de pasageri peste previziuni, iar actuala sa flotă de 70 de trenuri Aventra clasa 345 construite de Alstom ar fi insuficientă pentru a satisface cererea pentru următorul deceniu și până în anii 2030.

Trenurile de pasageri suplimentare Aventra cu unități multiple electrice (EMU) vor fi construite la uzina Alstom din Derby.

Knorr Bremse

„Suntem încântați să avem acum un volum de muncă confirmat pentru Derby Litchurch Lane și pentru lanțul nostru de aprovizionare din Marea Britanie”, a declarat Nick Crossfield, director general pentru Marea Britanie și Irlanda la Alstom.

„Regatul Unit rămâne una dintre cele mai importante piețe globale ale Alstom”, adaugă el.

Contractul include trenuri noi, care sunt finanțate cu 220,5 milioane de lire sterline de la Departamentul pentru Transporturi, iar Transport for London a încheiat, de asemenea, un contract pentru furnizarea de servicii de întreținere a trenurilor pe aceste unități până în 2046.

 

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole