joi, februarie 22, 2024
spot_img

FOTO. Accident auto cu decese la o trecere de nivel din județul Bacău

Un accident rutier a avut loc vineri între stațiile Dofteana Bacău și Valea Uzului, rezultând două persoane decedate.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că astăzi, 26 ianuarie 2024, în jurul orei 16:45, ca urmare a neasigurării unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între stațiile Dofteana Bacău și Valea Uzului, s-a produs lovirea autoturismului de către trenul Regio 5207, la km 62+900.

Trecerea la nvel este fără bariere, fiind semnalizată cu Crucea Sf. Andrei.

Din informațiile transmise de la fața locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul Regio nu au fost răniți, fiind înregistrate însă victime în rândul pasagerilor din autoturism.

Trenul R 5207 este oprit la locul accidentului până la finalizarea cercetărilor desfășurate de către organele abilitate, iar trenul R 5212 staționează în Valea Uzului până la redeschiderea liniei, întrucât între stațiile Dofteana Bacău – Valea Uzului este linie CF simplă.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor rutiere, este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate de organele abilitate la fața locului.

Surse neoficiale au informat că cei doi pasageri, o fată de 26 de ani și un băiat de 28 de ani au decedat.

Ultimele Articole