luni, septembrie 25, 2023
spot_imgspot_img

Fost ministru de Finanțe, dezgustat de condițiile CFR SA

Nevoit să ia un tren spre Constanța, un fost ministru de Finanțe și-a exprimat pe Facebook dezgustul față de condițiile „oferite” de către CFR SA, adminstratorul gării Băneasa.
Este vorba de Anca Dragu, actual vicepreședinte USR, dar și fost ministru de Finanțe în perioada 2015-2017. Anca Dragu a deținut și funcția de președinte al Senatului în 2020-2021.
Dumneaei s-a arătat dezgustată nu atât de condițiile oferite în vreo haltă din România, ci în Gara Băneasa din Capitală, intr-o postare recentă pe Facebook.

Ministru dezgustat de condițiile CFR SA

„Dacă zborul de aseară către Baia Mare nu a fost să fie, azi am luat trenul către Constanța. Nu există aer condiționat în tren, nu poți cumpăra apă. În gara București Băneasa nu există niciun automat de apă, niciun magazin de unde poți cumpăra apă. Sunt 35 de grade Celsius afară și cam tot atâtea în tren.
Domnule Ministru al Transporturilor Sorin Grindeanu, mai verificați și dvs ce se întâmplă în companiile din transporturi?”.
Sorin Grindeanu, cel căruia i se adreseză Anca Dragu, nu este însă deranjat de condițiile oferite de către companiile lui Ion Simu-Alexandru (CFR SA) și Traian Preoteasa (CFR Călători). De la instalarea sa în funcția de ministru al Transporturilor, în pofida condițiilor mizerabile de călătorie, a numeroaselor accidente feroviare, întârzierilor semnificative de trenuri, ministrul nu  a luat nicio poziție publică, preferând să își prezinte „realizările” în domeniul autostrăzilor.

Ultimele Articole