spot_img
joi, decembrie 8, 2022
spot_img

Un fost ministru al Transporturilor, în cărți pentru șefia Camerei Deputaților

Liberalii au discutat cel puţin patru variante de propuneri pentru şefia Camerei Deputaţilor în locul lui Ludovic Orban, printre care și un fost ministru al Transporturilor.

Potrivit unor surse politice vehiculate de mai toate mass-media, două dintre variante ar fi Robert Sighiartău, fostul secretar general al PNL, sau Lucian Bode, actualul ministru al Afacerilor Interne și fost titular la Transporturi.

De asemenea, sunt vehiculate şi numele Ralucăi Turcan, actualul ministru al Muncii, care oricum şi-ar putea pierde portofoliul, dar şi cel al lui Florin Roman, în prezent vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, impus de tabăra lui Florin Cîţu încă înainte de congres.

Surse din PNL au explicat pentru News.ro că premierul Florin Cîţu nu va oficializa demisia lui Ludovic Orban, și el fost ministru al Transporturilor, din funcţia de preşedinte al Camerei până după moţiunea de cenzură. ”Îl vom lăsa să conducă şedinţa de plen în care se va vota moţiunea împotriva guvernului PNL ca să vadă toată lumea cine este Orban”, au precizat sursele citate.

Lucian Bode a fost ministru al Transporturilor în Guvernul Ludovic Orban

fost ministru al Transporturilor Scandal în coaliția de guvernare. Lucian Bode a mers cu trenulLucian Bode a condus Ministerul Transporturilor și Comunicațiilor în perioada 4 noiembrie 2019 – 23 decembrie 2020, în Guvernul condus de Ludovic Orban.

Și acesta din urmă a ocupat cabinetul de la etajul 1 al Palatului CFR, în perioada 7 aprilie 2007 – 29 decembrie 2008, pe vremea când la Palatul Victoria se afla Călin Popescu Tăriceanu.

CITEȘTE și Cele 20 de luni ale lui Ludovic Orban la Ministerul Transporturilor

Ultimele Articole