spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Forumul Railway PRO-AFER: Siguranta este cea mai buna investitie pe care o putem face

DragosFloroiu_!cid_46f9b75a-be1d-478c-b323-e91612aa2768Siguranta feroviara este unul dintre cele mai importante concepte in care trebuie sa investim. In cadrul unei organizatii, totul tine de modul in care siguranta este perceputa, valorificata, prioritizata si integrata in activitati. Acest lucru reflecta adevaratul angajament fata de siguranta la toate nivelurile”, a declarat Dragoș Floroiu, Director General AFER (Autoritatea Feroviara Romana) in cadrul Forumului de Tehnologii si Servicii Railway PRO, organizat de Club Feroviar si Railway PRO cu sprijinul Asociatiei Industriei Feroviare din Romania (AIF) in Arad, pe 5-6 aprilie.

Exista 4 motive bune pentru care trebuie sa luam in considerare cultura sigurantei, iar acestea sunt accidentele potentiale, tinand cont de consecintele accidentelor, cele mai bune practici, riscurile si controlul conformitatii.

Expertii au observat ca dezvoltarea unei culturi a sigurantei are cel mai mare impact asupra reducerii accidentelor si livrarii unei performante durabile”, a adaugat Floroiu.

Oricand putem investi, modalitatea in care dorim sa investim este cea care conteaza, astfel incat sa atingem acei parametrii care sa ne permita sa operam in conditii de siguranta”, a explicat Dragoș Floroiu.

Ultimele Articole