spot_img
duminică, noiembrie 28, 2021
spot_img

BREAKING Florin Cîțu îl somează pe Cătălin Drulă să-l dea afară pe Ovidiu Vizante

Premierul Florin Cîțu l-a îndemnat joi după amiază pe Facebook, într-o postare care sună mai degrabă a somație, pe ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, să-l dea afară pe Ovidiu Vizante de la CFR Călători.

ovidiu vizante demisie PNRR pentru infrastructură centrele de vaccinare aprobarea PNRR la Bruxelles greva de la metrou Ordonanța anti-China Salariile minerilor programul de guvernare Companiile feroviare cu pierderi Guvernul Cîţu a treia rectificare bugetară

”Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”, a scris prim-ministrul pe contul său de Facebook.

În urmă cu câteva minute, Ovidiu Vizante și-a pus cenușă-n cap după ieșirea de dimineață ”Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, dorește să explice contextul afirmației din această dimineață într-o discuție telefonică din presă. <A fost un moment de lipsă de concentrare pe fondul oboselii acumulate după o noapte petrecută la serviciu, sub nicio formă nu vreau să se înțeleagă că aș fi indiferent la disconfortul pasagerilor>, explică Vizante. Directorul CFR Călători asigură toți pasagerii că, mai ales în situații dificile, compania a depus și depune toate eforturile pentru a depăși dificultățile survenite cât mai rapid”, se arată într-o postare de pe pagina de Internet a CFR Călători.

Leon Bărbulescu a fost demis tot după o gafă la Antena 3

În 2019, șeful CFR Călători de la acea vreme, Leon Bărbulescu, a fost demis de ministrul Transporturilor de atunci, Răzvan Cuc, tot după o gafă la Antena 3.

Leon Bărbulescu s-a arătat iritat că jurnaliștii l-au trezit din somn pentru a-i cere detalii despre o deraiere.

Sute de călători lăsați să aștepte în câmp, la Fundulea

Trenul Mangalia – Arad a acumulat peste nouă ore întârziere după ce a staționat în zona Fundulea, din cauza lipsei de tensiune în linia de contact. Trenul, plin cu copii ce veneau din tabără, a plecat la ora 19.10 din Mangalia și abia după 8.30 a ajuns în Gara de Nord. Jumătate de oră mai târziu trenul a părăsit Gara de Nord și ar trebui să ajungă la Arad după ora 21.30, ceea ce înseamnă că pentru unii pasageri călătoria va fi mai lungă de 26 de ore, relatează Hotnews. Linia de contact s-a rupt la Fundulea din cauza rafalelor puternice de vânt.

La ora 7:53 a fost retras din linie curentă Brănești – Fundulea cu locomotivă Diesel trenul 1921-2. La ora 8:15 trenul 1921-2 a plecat din Brănești cu locomotiva electrică proprie. Locomotiva Diesel a intrat din nou pe firul II pentru aducerea în stația Brănești a trenului 1991-2. CFR Călători spune că la Gara de Nord li s-au oferit apă și croissante pasagerilor.

Cătălin Drulă i-a luat apărarea lui Ovidiu Vizante

Ministrul Transporturilor i-a luat apărarea lui Ovidiu Vizante, directorul general al CFR Călători, după incidentul cu trenurile care au așteptat în câmp.

Cătălin Drulă a spus la Antena 3 că Ovidiu Vizante nu a dormit toată noaptea și a lucrat pentru a găsi soluții în vederea remedierii situației. Reacția ministrului vine după ce Ovidiu Vizante fusese în direct la același post de televiziune și a închis telefonul atunci când întrebările realizatoarei au devenit incomode. ”Găsiți dumneavoastră soluții”, a spus iritat Ovidiu Vizante, după care a închis telefonul. (A.B.)

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole