spot_img
joi, ianuarie 20, 2022
spot_img

FlixTrain a revenit în Germania, cu trenuri modernizate și un concept complet de igienă

FlixTrain a revenit în Germania, iar trenurile verzi pe distanțe lungi de la FlixMobility vor circula de zece ori pe săptămână între Berlin și Köln.

FlixTrain a revenit în Germania

Düsseldorf, Duisburg, Essen, Dortmund, Bielefeld și Hanovra sunt de asemenea disponibile, a anunțat miercuri FlixBus România.

În prezent, furnizorul de mobilitate sustenabilă folosește vagoane renovate, ceea ce îl face și mai confortabil pentru pasagerii săi. Similar cu serviciul de autocare pe distanțe lungi FlixBus, FlixTrain are la bază un concept de igienă amplu. Pe lângă o curățare completă și dezinfectare înainte, după și în timpul fiecărei călătorii, se adaugă și check-in contactless. Datorită energiei verde 100% furnizată de Greenpeace Energy, FlixTrain rămâne nu doar cea mai sustenabilă alternativă de călătorie pe șine, dar și cea mai accesibilă, prețul biletelor pornind de la 4,99 euro.

FlixTrain a revenit în Germania. Vagoanele au fost renovate complet

Trenurile FlixTrain vin cu un aspect nou: toate vagoanele au fost renovate complet. Acestea sunt echipate cu scaune noi, prize, internet Wi-Fi, cât și un sistem de divertisment la bord.

”Noua noastră ofertă arată că este posibil să ai acces la călătorii confortabile, sustenabile și prețurile sunt accesibile. Suntem o nouă alternativă de călătorie pe calea ferată, iar oamenilor le place să călătorească cu FlixTrain. Am dori să le mulțumim pentru încrederea acordată și să le oferim pasagerilor ceva înapoi prin garantarea gratuită a scaunului și mai mult confort pentru călătorie”, a declarat André Schwämmlein, co-fondator și director general al FlixMobility.

Pentru a putea oferi servicii de mobilitate sigure chiar și în această perioadă, FlixTrain a dezvoltat și implementat un concept complet de igienă. Pe lângă dezinfectarea minuțioasă a trenurilor înainte, în timpul și după fiecare călătorie și check-in contacless, FlixTrain, spre deosebire de concurenții săi, se bazează pe garantarea locurilor pentru toți pasagerii. Prin acest aspect se asigură că nimeni nu trebuie să stea pe culoar.

La cerere, pasagerii pot deschide și geamurile din fiecare vagon. În plus, în trenurile FlixTrain, ca și în toate celelalte mijloace de transport în comun, este necesară purtarea unei măști de protecție.

Ultimele Articole