joi, septembrie 21, 2023
spot_imgspot_img

CFR Călători vrea să vândă la fier vechi 30 de vagoane de la Regionala Galați

CFR Călători vrea să vândă la fier vechi 30 de vagoane de la Regionala Galați și a lansat procedura pentru evaluarea acestora.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect ”Servicii de evaluare/reevaluare a mijloacelor fixe din categoria material rulant vagoane de călători”. Valoarea totală estimată a contractului este de 8.502 lei, echivalentul a puțin peste 1.700 de euro.

Vagoane de la Regionala Galați, vândute la Bursa Română de Mărfuri

vagoane de la Regionala GalațiObiectul caietului de sarcini al licitației îl constituie achiziţia serviciului de evaluare a 11 vagoane de călători şi reevaluarea a alte 19 vagoane de călători, în vederea determinării valorii actualizate propusă ca preţ minim de începere a licitaţiei publice pentru vânzarea vagoanelor şi a valorii reziduale.

Materialul rulant urmează a fi valorificat prin vânzare conform normelor legale şi reglementărilor interne prin licitaţii publice organizate de către Bursa Română de Mărfuri. Se solicită evaluarea şi reevaluarea materialului rulant din categoria vagoane de călători în scopul determinării valorii actualizate a acestuia, valoare care va fi utilizată la vânzarea prin licitaţie publică organizată de către Bursa Română de Mărfuri ca preţ minim de începere a licitaţiei. Totodată se solicită determinarea valorii reziduale a fiecărui vagon de călători.

CITEȘTE și CFR Călători vinde 56 de vagoane pentru fier vechi la Bursa Română de Mărfuri

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 10 august 2023, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 10 noiembrie 2023.

Ultimele Articole