miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

Petiție pentru mai multe trenuri CFR Călători spre Festivalul Beach, Please!

O petiție online prin care se cere CFR Călători să introducă mai multe trenuri în perioada când va avea loc Festivalul Beach, Please! a fost semnată deja de aproape 10.500 de persoane.

”În atenţia CFR Călători. Vreau să-mi exprim nemulțumirea cu privire la lipsa trenurilor disponibile în perioada 10-14 iulie. Sunt unul din mulțimea de oameni care plănuiesc să ajungă la festivalul Beach, Please! în acele zile. Este frustrant și inacceptabil faptul că, într-o perioadă în care mii de oameni se deplasează către același eveniment, nu sunt suficiente trenuri care să facă față cererii crescute. Mulți dintre noi nu avem alternative viabile de transport și ne bazăm pe CFR pentru a ajunge la destinație în siguranță și la timp. Suplimentarea trenurilor în această perioadă ar aduce beneficii semnificative nu doar pentru noi, călătorii, ci și pentru compania dumneavoastră prin creșterea numărului de bilete vândute. Vă rog insistent să luați măsuri urgente pentru a suplimenta numărul de trenuri în perioada 10-14 iulie, astfel încât toți cei care doresc să ajungă la festival să o poată face fără dificultăți. Este o situație excepțională care necesită o soluție promptă”, se arată în petiție.Festivalul Beach, Please!, în perioada 10-14 iulie la Costinești

Beach, Please! este cel mai mare festival dedicat culturii urbane din Europa Centrală și de Est. În 2024, festivalul are loc timp de cinci zile, în perioada 10-14 iulie, la Costinești.

Vedeta festivalului este rapperul Travis Scott, cunoscut pentru albumele sale Astroworld și Jackboys, care vine pentru prima oară în România. ”Travis Scott este unul dintre cei mai mari artiști ai lumii și suntem extrem de onorați să reușim, într-un final, să îl aducem la festivalul nostru. Anul acesta va susține show-uri în doar două locuri din Europa: Viena și Costinești. Discuțiile cu agenții săi au început încă din septembrie anul trecut. Este, de departe, cel mai scump artist din line-up-ul nostru”, a declarat Andrei Șelaru (Selly), co-fondator al festivalului, citat de Euronews.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole