luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Ferrovial semneaza contractul de constructie a 35 de km de cale ferata de mare viteza in California

californiaSubsidiara Ferrovial, Ferrovial Agroman, a semnat un acord cu Autoritatea Feroviara de Mare Viteza din California (CHSRA) pentru proiectarea si constructia a 35 de km de sectiune de cale ferata de mare viteza in Central Valey pentru 442 de milioane de dolari. Costul include 107 de milioane de dolari pentru relocarea retelelor de gaze, curent electric si comunicatii.
Intre Wasko si Shafter, linia face parte din segmentul central de 161 de km al liniei de cale ferata de mare viteza dintre Fresno si Bakersfield, care leaga Los Angeles de San Francisco.
Lucrarile includ sectiuni la acelasi nivel si suspendate ale aliniamentului, relocarea a 6,4 m de linie existenta, construirea de trecatori pentru cursuri de apa si fauna, reconstructia caii rutiere, relocari si inchideri. Aceasta faza a primit deja acordul din partea statului si acordul de mediu. Lucrarile vor fi finalizate in 2018.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole