O femeie a fost lovită de tren, luni dimineață. Bătrâna de 79 de ani a fost internată în spital la Piatra Neamț

12 august 2019

O femeie a fost lovită de tren luni dimineață și este în stare gravă, internată la reanimare în orașul Piatra Neamț.

femeie a fost lovită de tren lovit de tren

Accidentul s-a produs în jurul orei 8,00, în timp ce localnica din Bicaz Chei a traversat calea ferată din comună. În zonă circulă marfare la și dinspre carieră. Din câte se pare, femeia n-ar fi auzit trenul și probabil nici nu s-a asigurat, informează ZCH News.

O femeie a fost lovită de tren. Polițiștii au deschis dosar penal

Poliția a deschis un dosar de vătămare coporală din culpă. „Polițiștii de la Secția Rurală Bicaz au fost sesizați în această dimineață, 12 august, despre producerea unui accident feroviar la Bicaz Chei. În urma cercetărilor s-a stabilit că o femeie, de 79 de ani, din Bicaz Chei, nu s-ar fi asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată din localitate și a fost acroșată de locomotiva unui tren marfar care circula dinspre Tașca spre Bicaz Chei. Femeia a fost rănită și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Femeia a fost adusă la UPU Piatra Neamț și este internată în spital. „Pacienta, în vârstă de 79 de ani, cu un traumatism cranio-cerebral și un traumatism toracic, rămâne internată în secția ATI”, a declarat dr. Gabriela Bercea, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.