spot_img
duminică, noiembrie 28, 2021
spot_img

CFR SA vrea să cumpere combustibil pentru semnalele mecanice și felinare de macazuri

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vrea să cumpere combustibil tip P, utilizat pentru semnalele mecanice și felinare de macazuri.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat miercuri anunțul de licitație ce are ca obiect ”Combustibil tip P”.

Achiziția de combustibil tip P este necesară pentru alimentarea felinarelor de la macazurile necentralizate și a lămpilor ce asigură iluminarea semnalelor mecanice, acolo unde nu se poate asigura iluminarea electrică. De asemenea, acest combustibil se utilizează pentru curățarea/degresarea diferitelor elemente ale instalațiilor SCB, precum și pentru degresarea/curățarea pieselor componente ale mașinilor de mică mecanizare, autovehiculelor și utilajelor din dotare, se arată în anunțul procedurii de achiziție.

Valoarea totală estimată a contractului, ce va trebui dus la bun sfârșit în termen de patru luni, este de 207.290 de lei, echivalentul a puțin peste 40.000 de euro.

Livrarea se va face vrac, cu cisterna, în locurile indicate de pe raza Sucursalelor Regionale CF București, Craiova, Cluj, Brașov, Iași, Galați și Constanța. Cantitatea totală ce se intenționează a fi cumpărată este de 21,82 tone. Ea va fi distribuită la nivelul regionalelor, după cum urmează: 1. București – 3 tone 2. Craiova 4 tone 3. Cluj 4 tone 4. Brașov 4 tone 5. Iași 5 tone 6. Galați 0,64 tone 7. Constanța 1,18 tone.Condiții de participare la licitația de combustibil pentru semnalele mecanice și felinare de macazuri

Pentru participarea la licitație, ofertantul va prezenta certificat de calitate/buletin de analiză/raport de încercări emis în ultimile 12 luni, pe numele ofertantului, eliberat de un laborator acreditat conform IEC EN ISO 17025, din care să rezulte că produsul ofertat este conform prevederilor caietului de sarcini. Ofertanţii care au calitatea de comerciant pot prezenta certificat de calitate/buletin de analiză/raport de încercări emis pe numele producătorului.

Cuantumul garanției de participare este de 2.070 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 15 decembrie 2021, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabila până la data de 15 aprilie 2022 .

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole