spot_img
marți, ianuarie 25, 2022
spot_img

FCC a făcut o donație pentru Spitalul CF Simeria, în valoare de 50.000 de euro

O donație pentru Spitalul CF Simeria, aflat în subordinea Ministerului Transporturilor, a fost făcută de constructorul spaniol FCC, în contextul pandemiei de coronavirus de tip nou.

donație pentru Spitalul CF Simeria

Compania FCC Construccion SA a făcut o donație spitalului de căi ferate din oraşul Simeria, singura unitate din judeţ aflată în subordinea Ministerului Transporturilor, transmite publicația locală Mesagerul Hunedorean.

Potrivit managerului Spitalului General Căi Ferate Simeria, Aurelian Bereholschi, constructorul spaniol FCC Construccion SA, liderul asocierii care execută lucrările de reabilitare a căii ferate Gurasada – Simeria, a donat unităţii medicale din Simeria suma de 50.000 de euro.

Donație pentru Spitalul CF Simeria, pentru dezinfectanți și alte materiale

„Banii sunt destinaţi pentru achiziţionarea de materiale şi echipamente pentru contracararea pandemiei de COVID-19. Vom cumpăra materiale, dezinfectanţi, tot ce avem nevoie în lupta contra noului virus. Mulţumim firmei spaniole care ne-a donat aceşti bani, comunitatea locală din Simeria mulţumeşte celor de la FCC Construccion SA. Este important, în aceste zile, să primim ajutor, iar de data asta este vorba de o sumă mare”, a declarat Aurelian Bereholschi.

FCC a semnat luni un act de donație și pentru Spitalul de Nefrologie Carol Davila din București.

Ultimele Articole