spot_img
miercuri, noiembrie 30, 2022
spot_img

VIDEO Fără măști în tren, pe ruta București-Constanța. Nașul: ”Purtăm măști de proști. Reacția CFR Călători

Controlorul de bilete și unii călători au fost surprinși fără măști în tren luni dimineață, deși purtarea lor este obligatorie.

fără măști în tren

UPDATE CFR Călători a început o cercetare internă

La scurt timp după aparția în spațiul public a imaginilor cu nașul care îndemna la nepurtarea măștii, a venit și reacția CFR Călători, pe care o prezentăm integral: ”Referitor la materialul de presă potrivit căruia un conductor de tren a avut un comportament nepotrivit în timpul programului de lucru, CFR Călători s-a autosesizat cu privire la cele semnalate și a demarat o cercetare internă conform reglementărilor legale în vigoare. CFR Călători face precizarea că nu tolerează astfel de comportamente în rândul personalului propriu. Sancțiunile ce se vor aplica vor fi în conformitate cu legislația în vigoare. Masca de protecție este obligatorie la bordul trenurilor CFR Călători, atât pentru personalul propriu, cât și pentru călători”.

Controlorul de bilete le spunea călătorilor că nu este nicio pandemie și că purtăm măștile „de proști”, relatează Digi24. Imaginile au fost filmate într-un tren pe ruta București-Constanța. Cel care a filmat spune că CFR Călători nu a dat bilete așa încât să se poată păstra distanța între călători.

Fără măști în tren. Dialog halucinant

Iată dialogul halucinant purtat între controlorul de tren și mai mulți călători:

Călător: În situația de față este o pandemie, există o pandemie, iar această pandemie nu poate fi înlăturată…

Controlor de tren: Cine a declarat pandemia în țara asta? E declarată cumva pandemia în țara asta și eu nu știu?

Călător: Da, este pandemie.

Controlor de tren: Ba nu! Mai interesați-vă! În România, Ministerul Sănătății nu a declarat pandemie, vă rog frumos să vă interesați. Deci nu faceți niște afirmații care nu le înțelege nimeni. Pandemia în România nu este declarată de către ministrul Sănătății. Deci încă nu a declarat dacă este pandemie.

Călător: Atunci de ce purtăm măștile astea?

Controlor de tren: De proști, de-aia, că nu le purtăm de deștepți, că dacă le purtam de deștepți…

Călător: Putem să le dăm jos? Am insuficiență respiratorie.

Controlor de tren: Din punctul meu de vedere, da. Pe mine nu mă deranjează.

Călător: Nu mi se pare corect. Unii poartă, alții nu. Vi se pare normal, vi se pare corect?

Călător: Eu port mască când am nevoie să port, acum nu pot să port. Haide să ne înțelegem să nu mai facem atâta scandal pentru o nimica toată.

 

Ultimele Articole