duminică, martie 3, 2024
spot_img

Faiveley deschide centru industrial in Plzen

faiveleyFaiveley Transport a inaugurat oficial Faiveley Transport Czech a.s., noul sau centru industrial din Plzen, Republica Ceha.
Faiveley Transport Czech este un centru industrial dedicat productiei de sisteme feroviare. Acestea includ pantografe, colectoare si convertoare de energie. Centrul este dezvoltat astfel incat sa includa operatiunile de asamblare a cuplelor, tampoanelor, franelor si componentelor pentru usi, care implica toate Diviziile de Produse si Servicii Faiveley Transport.
La sfarsitul a noua luni de lucrari de constructii, un nou centru si-a deschis usile la inceputul lui ianuarie 2016, avand aprox. 300 de angajati. Centrul include depozite interne si de exterior si centre de productie, un spatiu de birouri cu o suprafata de aprox. 20.000 m2 si inlocuieste fostele instalatiile ale centrului Lekov din Blovice, la o distanta de 20 de km. Un spatiu suplimentar de 6,000m2 ar putea fi utilizat din ianuarie 2018. Alaturi de o logistica interna optimizata, un flux de productie ridicat, management vizual si un mediu de lucru imbunatatit pentru angajati, Faiveley Transport Czech intentioneaza sa accelereze procesul de schimbare si sa atinga excelenta in domeniul industrial. Proiectul face parte din Planul Strategic al Grupului 2015-2018.  „Decizia de a construi un nou centru in Plzen face parte din planul nostru strategic de a ne imbunatati performanta si competitivitatea”, a declarat Stéphane Rambaud-Measson, directorul executiv al Faiveley Transport.

Ultimele Articole