Expozitie de tehnica feroviara, material rulant si targ de joburi la INFRATRANS®2019

29 mai 2019

Organizat pentru prima data in anul 2002 si ajuns astazi la a X-a editie, INFRATRANS® reprezinta una dintre expozitiile feroviare de renume din Europa de Est, cu o reputatie bine stabilita de a atrage factori de decizie si manageri de nivel inalt.

Anul acesta, accesul la eveniment se va face doar pe baza biletului de intrare gratuit, disponibil in urma inregistrarii fiecarui vizitator.

Mai multe detalii despre inregistrare

 


Inregistreaza-te pana pe 3 iunie
si poti castiga prin tragere la sorti
Volumul 1 al cartii
“Orient-Express – Trenul legendă al Europei”.


Ce poti vizita anul acesta la INFRATRANS®?

EXPOZITIA de standuri

Pe 4 iunie, la ora 10:00, va avea loc deschiderea oficiala a INFRATRANS® 2019, unde vizitatorii vor putea face cunostinta cu expozantii, cu produsele, serviciile si cele mai noi tehnologii prezentate de acestia.

In cadrul expozitiei vor fi prezente, pana in acest moment, urmatoarele companii: Alarko, Alstom, Arcada Company, Astra Vagoane Calatori, Ateliere Grivita, CONTRAIL, Ganzair, Grampet Group, Hiarom, Imsat, Nutechnologies, Romania Euroest, Siemens, STRAIL, voestalpine VAE APCAROM, AIFR, AFER, CENAFER, Club Feroviar, CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Electrificare CFR, Informatica Feroviara, Telecomunicatii CFR, METROREX si STB SA.

Vezi planul expozitiei


EXPOZITIA DE  MATERIAL RULANT

Si aceasta editie va beneficia de traditionala Expozitie de Material Rulant, desfasurata pe liniile 12 si 13 ale Garii de Nord.

Linia 12 va gazdui:

  • Locotractorul BATRACK, realizat de Reloc Craiova, un nou vehicul de manevra electric care inoveaza sectorul de material rulant de tractiune
  • Vagonul cisterna pe 4 osii, tip Zacs, cu capacitatea totala 85 m3, fabricat de catre REVA Simeria
  • O garnitura de tren formata din 5 vagoane de calatori, dintre care 2 etajate si o locomotiva electrica de la CFR Calatori
  • Cele doua vagoane care circula regulat de 2 ani intre Arad si Bucuresti, operat de Astra Transcarpatic

Linia 13 va fi gazda:

  • Automotorului 78-0773 construit la Uzinele Nicolae Malaxa din Bucuresti, locomotivei LE 5100 KW cu modernizarea serviciilor auxiliare si a circuitelor de forta si vagoanelor Zaes, izolat termic pentru transportul produselor petroliere si Rmms, pentru transport de produse grele, lungi din industria metalurgică, semifabricate, piese finite, toate apartinand parcului de material rulant al CFR Marfa
  • Instalatiei pentru sudarea electrica a sinei de cale ferata, tip CR100, de la CONTRAIL MACHINERY

Camionului cu rulare Sosea-Cale Ferata, produs de Compania Hiarom, echipat cu macara Hiab si platforma transport marfuri, precum si a camionului cu rulare Sosea-Cale ferata, echipat cu echipament mobil de sudura, produs impreuna cu Contrail Machinery.


TARG DE JOBURI SI CARIERA

Cei interesati de o cariera in domeniul feroviar vor avea posibilitatea de a cunoaste direct oferta de locuri de munca, de a fi recrutati si selectati personal in vederea ocuparii posturilor vacante din cadrul companiilor participante.

Toate persoanele aflate in cautarea unui loc de munca sau cele care doresc sa se reorienteze profesional sunt asteptate sa viziteze targul, in data de 5 iunie intre orele 11 – 16.

Companii prezente la targ pana in acest moment: CENAFER, CFR Calatori, CFR Marfa, DB Engineering & Consulting, GFR, IMSAT, ISAF, Informatica Feroviara, STB SA si voestalpine VAE APCAROM.

Fa-ti planul de acasa si economiseste timp
in cautarea angajatorului dorit