joi, mai 2, 2024
spot_img

Expoziție de modelism feroviar la Muzeul CFR din București. Cât costă biletele și care este programul

În acest week-end are loc o expoziție de modelism feroviar la Muzeul CFR din București, de pe Calea Griviței, în care se poate intra  pe la peronul 14 al Gării de Nord.

expoziție de modelism feroviar

”În weekendul 7-8 decembrie vom participa la expoziția de modelism feroviar organizată de Muzeul CFR. Se va prezenta o dioramă modulară realizată de cluburi și pasionați din București, Ploiești, Iași și Constanța, pe care vor rula machete funcționale de trenuri din colecțiile private ale pasionaților. Expoziția va fi deschisă sâmbătă între orele 10.00 și 20.00 și duminică între orele 10.00 și 18.00. Taxa de intrare în muzeu este de 4 lei pentru adulți și 2 lei pentru copii”, se arată într-o postare pe contul de Facebook Club Feroviar București (nicio legătură cu site-ul Club Feroviar).

Expoziție de modelism feroviar, organizată de CENAFER și Muzeul CFR

Expoziția este organizată de Centrul Național de Calificare și Instruire Feroviară (CENAFER) și Muzeul CFR.

Participă modeliști din Clubul Feroviar București, Clubul Improvizat București, modeliști din Iași, Atelierul lui Robert, Asociația de Modelism Tomis și modeliști din Constanța și Clubul Feroviar Republica Ploiești. Accesul în expoziție se face pe la peronul de la linia 14 a Gării de Nord.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole