spot_img
joi, martie 23, 2023
spot_img

Regionala Timișoara a CFR SA închiriază fochiști pentru exploatarea centralelor termice

Regionala Timișoara a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru exploatarea centralelor termice, în valoare de peste 100.000 de euro.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat joi dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect „Exploatare centrale termice pe raza Sucursalei Regionale de Căi Ferate Timișoara”.

Scopul achiziției serviciului este de a asigura personalul necesar funcționării unui număr de nouă centrale termice aparținând Sucursalei Regionale de Căi Ferate Timișoara, după cum urmează: Regulatorul Regional de Circulație Timișoara – 5 centrale termice; Regulatorul de Circulație Arad – 1 centrală termica; Regulatorul de Circulație Deva – 3 centrale termice. Serviciul de exploatare și supraveghere a centralelor termice se efectuează doar de către personalul calificat din cadrul societăților specializate și autorizate ISCIR în acest scop. Exploatarea utilajelor și a instalațiilor aferente se va face conform instrucțiunilor din cărțile tehnice și ale prescriptilor ISCIR. Programul de foc va fi stabilit de către Divizia Linii, specific fiecărei zone. În timpul funcționării, personalul trebuie să supravegheze starea cazanelor și a instalațiilor auxiliare, respectând cu strictețe regimul de exploatare stabilit.

Valoarea totală estimată a contractului este de 499.846,5 lei, echivalentul a puțin peste 100.000 de euro.

Condiții de participare la licitația pentru exploatarea centralelor termice

Pentru participarea la licitație se solicită experiență similară. Ofertanţii vor prezenta o listă a serviciilor realizate în ultimii trei ani însoţită de certificate de bună execuţie pentru serviciile cele mai importante. Se consideră că sunt îndeplinite cerinţele pentru demonstrarea experienţei similare dacă ofertantul a prestat servicii de exploatare centrale termice sau echivalent. Se acceptă și prestări servicii de natură mai complexă.

Valoarea garanției de participare este de 4.998 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 27 octombrie 2021, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 27 aprilie 2022.

Ultimele Articole