miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

Experiențe de învățare la TPF Inginerie pentru studenții din anii II, III și IV de la FCFDP – UTCB

Carieră Feroviară în România – CFiR, Facultatea de Căi Ferate Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București și TPF Inginerie continuă procesul de atragere a studenților FCFDP către domeniul feroviar și familiarizarea acestora cu companiile din domeniu, început cu ocazia evenimentelor Bazele Carierei și Ziua Carierei Feroviare, prin organizarea unei vizite tehnice la sediul companiei de consultanță și inginerie integrată TPF Inginerie.

”EXPERIENȚE DE ÎNVĂȚARE LA TPF INGINERIE – EXPUNEREA STUDENȚILOR LA UN MEDIUL DE LUCRU REAL” – sub acest motto în zilele de 31 octombrie și 1 noiembrie CFiR, FCFDP-UTCB și TPF INGINERIE vor oferi experiențe reale de învățare studenților din anii II, III și IV din cadrul facultății.

Expunerea la un mediu de lucru real, într-o etapă formativă, îi va ajuta să-și clarifice percepția despre munca într-o industrie, într-un domeniu ingineresc.

La TPF INGINERIE vor avea oportunitatea să descopere cum va arăta viața lor profesională, să înțeleagă rolurile, responsabilitățile și provocările din viața profesională, să se pregătească pentru acest rol din timpul formării profesionale.

Pe parcursul turului ghidat, profesioniștii TPF le vor prezenta, pe lângă proiectele mari care-i provoacă profesional în fiecare zi, ce înseamnă o carieră în domeniu, despre cum să faci alegeri conștiente în viața profesională, cât de importantă este munca în echipă, ce înseamnă pregătirea practică, în vederea specializării într-o meserie și multe altele.

TPF INGINERIE – companie de consultanță și inginerie integrată

TPF INGINERIE este o companie de consultanță și inginerie integrată în domeniile: Infrastructură de apă și apă uzată, Transporturi Rutiere, Portuare, Căi Ferate, Căi navigabile, Construcții civile.

Este membră a Grupului TPF cu sediul la Bruxelles, care activează în domeniul ingineriei în 47 de țări, pe 4 continente. De la înființarea sa, în 1991, Grupul TPF a cunoscut o creștere constantă, evoluând de la 25 de angajați la 4.990, în 2022, la nivel internațional.

Portofoliul de servicii TPF INGINERIE:

  • Studii de fezabilitate, inclusiv Studii de teren (studii topografice și geotehnice);
  • Monitorizare factori de mediu (aer, apă, sol si zgomot);
  • Master Plan și Aplicații de finanțare;
  • Proiecte tehnice și Detalii de execuție și Documentații tehnice pentru obținerea Avizelor și Acordurilor, a Certificatului de Urbanism ș.a.;
  • Documentații de atribuire pentru servicii, furnizare și lucrări;
  • Asistență tehnică pentru Managementul Proiectului și Supervizarea lucrărilor de execuție.

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

Avantajul nostru puternic este capacitatea de a construi echipe active pentru a planifica, gestiona și implementa proiecte integrate și stimulatoare de la începuturi până la finalizare.

Oferim o gamă largă de servicii precum studii, proiecte detaliate, specificații tehnice, documente de licitație, supravegherea construcțiilor, managementul proiectelor, asistență tehnică și diverse analize tehnice și economice pentru investiții și lucrări de construcții. Serviciile noastre corespund sectoarelor legate de mediu, porturi, imobiliare și transporturi, dar suntem deschiși la orice alte activități care necesită cunoștințe de inginerie.

În acest moment căutăm colegi pentru posturile:

DE CE SĂ LUCREZI LA TPF INGINERIE

Află de la angajații TPF Inginerie câteva motive pentru a lucra la această companie:

  • de ce să te angajezi;
  • cum este mediul de lucru;
  • cum te poți dezvolta în cadrul companiei;
  • ce este diferit la TPF.

Ultimele Articole