spot_img
luni, februarie 6, 2023
spot_img

FOTO Experiență de coșmar într-o călătorie Buzău-Medgidia cu trenul IR 1861

Un pasager a trăit o experiență de coșmar într-o călătorie Buzău-Medgidia cu trenul IR 1861 și și-a vărsat năduful pe Facebook, unde a postat și un set de fotografii care vorbesc de la sine.

Călătoria a avut loc marți, 3 ianuarie 2023 și va rămâne una ”de neuitat”. În loc de trei vagoane au fost două, iar în acestea călătorul a găsit aglomerație de nedescris și mizerie. A călătorit în picioare, chit că avea bilet cu loc, cumpărat din timp.

Călătorie Buzău-Medgidia cu trenul, în condiții greu de imaginat

Redăm în continuare experiența trăită de Adrian Danilov, așa cum a fost postată ea pe contul său de Facebook, din care am eliminat pasajele cu expresii rasiste:

”Călătorie cu trenul IR1861 de la Buzău la Medgidia. Pozele vorbesc de la sine. Încă din gara Buzău, de cum am coborât din IRN 1654 să schimb trenul, la megafonul gării se aude: Trenul IR1861 în direcția Constanța se află garat la linia 2. Numerotarea vagoanelor se face în ordine crescătoare după locomotivă începând cu numerele 1, 2 și 3. Numai că… surpriză. Vagonul 3 nu exista. Toate bune, încerc să mă urc în vagonul 2, deși nu exista spațiu fizic nici pe coridor, aștept în fața ușii, controlorul rugându-mă să urc în vagon, dar îi spun că n-am spațiu. Îmi răspunde „mai strângeți-vă puțin și voi”, după care urcă și el, și trenul se pune în mișcare. Între timp, controlorii întrețin atmosfera cu niște glume de genul: „băi, nici în sezon nu era așa de plin!” După ce îmi verifică biletul luat cu anticipație, pe 15 decembrie, cu loc, dânsul îmi spune „du-te la locul tău”, la care eu îi răspund: m-aș duce cu mare drag dacă aș putea’. La care el îmi răspunde: păi încearcă să te strecori și tu cum poți. Și îi răspund: și cu bagajele ce fac, că prin atâta lume n-am cum să mă mișc. Și discuția rămâne în aer, dânsul plecând mai departe (…). Și uite așa am rămas în spate cu un moș care am înțeles ca era încuiat în WC pentru că și el, și WC-ul miroseau urât. (…). Pe traseu ne-am mai îngrămădit iar, urcând persoane în aproape toate stațiile de pe Buzău – Fetești, arătându-ne că CFR-ul poate sfida legile fizicii băgând cât mai mulți călători într-un vagon. (…) Într-un final, a dat Domnul și am ajuns la Medgidia, unde am coborât, aproape sărutând peronul gării că am reușit să scap din iad”.

Ultimele Articole