spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

FOTO-VIDEO Exercițiu ISU București-Ilfov la metrou, pe Magistrala 5 din Drumul Taberei

Un exercițiu ISU București-Ilfov la metrou a avut loc în noaptea de marți spre miercuri pe Magistrala 5 din Drumul Taberei.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dealul Spirii București-Ilfov a desfășurat în această dimineață un exercițiu la stația de metrou Eroilor, pe Magistrala 5, după încheierea programului de circulație a metroului și scoaterea de sub tensiune a rețelei electrice. Pe durata exercițiilor pe care le desfășurăm la stațiile de metrou verificăm particularitățile constructive și funcționale ale echipamentelor care fac parte din componența stațiilor, nivelul de pregătire pentru personalul propriu, cooperarea cu personalul de specialitate din cadrul Metrorex SA, precum și cu forțele alături de care acționăm în regim integrat: Departamentul UPU-SMURD București, SABIF, DGPMB, DGJMB și alte agenții cu atribuții în domeniu”, se arată într-o postare de pe pagina oficială de Facebook ISU București-Ilfov.Exercițiu ISU București-Ilfov la metrou. Acțiunile vor continua

ISUBIF va continua să desfășoare activități operativ-preventive, prin executarea periodică de recunoașteri și exerciții la nivelul tuturor magistralelor de metrou, mai precizează salvatorii.

Magistrala 5 a metroului bucureștean a fost inaugurată pe 15 septembrie 2020, în plină campanie electorală pentru alegerile locale, în prezența președintelui Klaus Iohannis, a premierului de la acea vreme, Ludovic Orban, și a ministrului Transporturilor, Lucian Bode, după cum a scris la vremea respectivă Club Feroviar.

Ultimele Articole