joi, iunie 27, 2024
spot_img

EXCLUSIV VIDEO Peripețiile unui tren care a schimbat trei locomotive de la Brașov la Predeal

Un tren InterRegio care venea de la Episcopia Bihor cu destinația București Nord a avut parte luni seara de o serie de evenimente nefericite care au dus în final la o întârziere de 125 de minute.

Surse din sistem au relatat pentru Club Feroviar pățaniile de care a avut parte trenul cu pricina.

Astfel, pe o ploaie torențială, trenul InterRegio 12347 cu EA 011 la tracțiune refuză sa urce spre Predeal, venind dinspre stația Brașov. În continuare, locomotiva și, pe cale de consecință, toată garnitura formată din opt vagoane rămâne imobilizată între stațiile Dârste și Timișu de Sus.

Apoi, vine în ajutor ED (locomotiva electrică de tip D – n.red.) 068 care îl trage până în Timișu de Sus, pentru ca să elibereze firul 2 de circulație. La Timișu de Sus, garnitura așteaptă timp de 58 de minute pentru a veni o locomitivă care să o poată urca spre Predeal. De la Brașov vine locomotiva 292, care tractează trenul spre Predeal. Acolo se detașează dubla și o trimite înapoi la Brașov cu trenul 3005.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole