spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

Un excavator a fost lovit de tren pe șantierul drumului expres Craiova-Pitești

Un excavator a fost lovit de tren pe șantierul drumului expres Craiova-Pitești în cursul zilei de luni, iar un muncitor a ajuns la spital.

excavator a fost lovit de tren

Accidentul a avut loc pe şantierul drumului expres, în zona Milcov, în apropierea municipiului Slatina. Un excavator a traversat linia ferată, fiind surprins de tren. Bărbatul care îl conducea a fost rănit, însă din primele date starea acestuia nu ar fi foarte gravă. La locul producerii coliziunii dintre locomotivă și excavator au ajuns echipaje de prim-ajutor, dar şi agenți de poliţie, pentru a face cercetări.

”Un inspector de muncă e la faţa locului. Din primele investigaţii se pare că un utilaj de excavat a vrut să traverseze linia de cale ferată şi a fost surprins de locomotivă. A fost transportat la spital, se pare că nu este în stare foarte gravă“, a declarat inspectorul-şef al ITM Olt, Cristian Ungureanu, citat de Adevărul. La faţa locului au ajuns salvatorii ISU Olt, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerări grele, două autospeciale de stingere, prevăzute cu accesorii pentru descarcerare şi un echipaj SMURD, dar şi un echipaj cu medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt.

Un excavator a fost lovit de tren. Muncitorul a ajuns la spital

”În accident au fost implicate un automotor şi un excavator. În urma evenimentului, conducătorul excavatorului, în vârstă de 54 de ani, din comuna Bordeieşti, judeţul Vrancea, a fost rănit. Pacientul a fost preluat de echipajele medicale, conştient, politraumatizat prin accident feroviar (de fapt, nu este vorba de un accident feroviar – n.red.) şi transportat la UPU Slatina.  Echipajul SMURD a mai asistat la locul evenimentului un bărbat aflat în automotor, în vârstă de 41 de ani, din comuna Şopârliţa, cu traumatism la membrul inferior drept. Pacientul a refuzat transportul la spital“, a comunicat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu. (A.B.)

Ultimele Articole