vineri, februarie 16, 2024
spot_img

Evenimentele Club Feroviar din 2024. Triunghiul Brașov-Constanța-București

Evenimentele Club Feroviar din 2024 vor aduce laolaltă, așa cum v-am obișnuit și până acum, specialiști de prim rang în domeniile transportului pe calea ferată și transportului urban pe șine. Vom dezbate împreună viitorul transportului verde în trei mari noduri feroviare din România – la Brașov, Constanța și București.

Într-o lume în continuă evoluție, infrastructura și transportul feroviar joacă un rol crucial în conectarea orașelor și a țărilor.

În acest context, Club Feroviar este onorat să vă anunțe seria de evenimente de top programate pentru anul 2024, care aduc împreună experți, profesioniști și pasionați din industria de profil. Aceste evenimente au scopul de a explora noile tendințe, tehnologii și soluții inovatoare care vor modela viitorul domeniului feroviar.


Conferința de Infrastructură – 20-21 martie 2024 | POIANA BRAȘOV  

Prima conferință din 2024, planificată pentru luna martie la Poiana Brașov, este locul unde participanții vor avea ocazia de a explora cele mai recente proiecte de infrastructură feroviară, inovații tehnologice și strategii de dezvoltare durabilă.

Vom găzdui prezentări de marcă, sesiuni de networking și discuții interactive, oferindu-le participanților o perspectivă cuprinzătoare asupra direcției viitoare a infrastructurii feroviare.


Conferința de Operatorie Feroviară & Material Rulant – 22-23 mai 2024 | CONSTANȚA

În luna mai, Club Feroviar vă invită să participați la „Conferința de Operatorie Feroviară & Material Rulant”.

Acest eveniment este dedicat celor mai noi tehnologii și inovații în domeniul materialului rulant, de la trenuri de mare viteză până la vehicule feroviare dedicate transportului de marfă. Participanții vor avea ocazia să descopere cele mai recente evoluții în proiectarea și fabricarea vagoanelor, locomotivelor, automotoarelor și ramelor și să se implice în discuții cu lideri de opinie și experți din domeniu.


Zilele Feroviare – 29-30 octombrie 2024 | BUCUREȘTI

Evenimentele Club Feroviar din 2024 continuă și în toamnă. În luna octombrie, vă invităm să ne fiți alături la „Zilele Feroviare – Summit-ul de Investiții Club Feroviar”.

Această manifestare reprezintă o platformă de comunicare între operatori, administratori de infrastructură, reprezentanți ai autorităților si ai industriei feroviare internaționale. Sesiunile de networking interactive, precum și expoziția de standuri oferă o oportunitate excelentă pentru schimbul de idei și bune practici dedicate susținerii inovării în sectorul feroviar.

Înregistrați-vă în avans la evenimentele Club Feroviar din 2024!

Pentru a participa la aceste evenimente, vă încurajăm să vă înregistrați în avans și să vă asigurați un loc la evenimentele Club Feroviar din 2024, conferințele de top ale industriei de profil. Club Feroviar este dedicat promovării și evoluției domeniilor de transport pe calea ferată și transport urban pe șine, iar aceste evenimente reprezintă o oportunitate unică de a vă conecta cu profesioniștii din industrie, de a învăța de la experți și de a contribui la viitorul acestui mod de transport.

Alăturați-vă celor mai relevante evenimente feroviare ale anului, pentru a modela și îmbunătăți viitorul căilor ferate în 2024!

Ultimele Articole