spot_img
joi, decembrie 1, 2022
spot_img

Afaceri record pentru Eurostar în 2018. S-a înregistrat o creștere de 7% a numărului de pasageri

Afaceri record pentru Eurostar în 2018, când trenurile au transportat pe sub Canalul Mânecii peste 11 milioane de călători.

https://www.railpassion.fr/grande-vitesse/frequentation-record-2018-leurostar/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

În vreme ce incertitudinea planează asupra Regatului Unit în raporturile sale cu Uniunea Europeană, Eurostar anunță o utilizare record a trenurilor sale pentru anul trecut.

Cu 11 milioane de călători transportați în 2018, compania a înregistrat o creștere de 7% comparativ cu 2017. În același timp, creștrea vânzărilor de bilete a fost de 12%, informează Rail Passion.

Mai multe călătorii de afaceri cu Eurostar în 2018

Aceste rezultate bune sunt în mare parte obținute pe seama deplasărilor de afaceri, în creștere cu 12%, confirmând astfel popularitatea serviciului Business Premier, care oferă o flexibilitate totală și înregistrarea în numai zece minute.

Nici traficul de plăcere, turistic, nu a stat pe loc, deoarece deschiderea în urmă cu un an de zile a rutei spre Amsterdam a atras deja 250.000 de pasageri. Un al treilea tren pe relația Londra – Amsterdam și retur va fi lansat în luna iunie, pentru a face față cererii în creștere.

Ultimele Articole