spot_img
miercuri, septembrie 28, 2022
spot_img

Eurostar a inceput introducerea noilor trenuri e320 pe ruta Londra-Bruxelles

Eurostar a introdus un tren nou e320 pe ruta Londra-Bruxelles. In urmatoarele 18 luni, compania va finaliza introducerea a 17 trenuri e320 noi si modernizarea flotei sale originale. Sosirea noilor trenuri pe ruta Bruxelles face parte din programul de investitii de 1 miliard de lire (1,15 miliarde de euro) care vizeaza flota, statiile si serviciile Eurostar si care include 17 trenuri noi e320, precum si modernizarea trenurilor originale.

Trenul e320 are o capacitate cu 20% mai mare fata de trenurile Eurostar originale si ofera conectivitate wifi si 300 de ore de programe de divertisment emise pe dispozitivele personale ale clientilor. Trenul, care este operat cu succes pe ruta Londra-Paris incepand cu noiembrie 2015, s-a dovedit a fi foarte popular printre clientii care apreciaza dotarile si tehnologia de ultima generatie a noilor trenuri.

Introducerea vehiculelor e320 pe serviciul Londra-Bruxelles vine in urma unui program de modernizare extins a terminalului Eurostar din Brussels Midi. Acest program a permis realizarea unei zone de plecare extinse si a unui spatiu de check-in mai eficient care va fi imbunatatit prin introducerea unei tehnologii de tip e-passport gate care utilizeaza recunoasterea faciala pentru perioada de varf din timpul vacantei de vara.

„Introducerea trenului e320 pe ruta Bruxelles marcheaza o etapa foarte importanta, precum si modificarea experientei de calatorie a clientilor nostri. Datorita faptului ca cererea de transport feroviar de mare viteza este in crestere comparativ cu tranportul aerian, compania noastra isi intensifica eforturile de a crea legaturi catre Amsterdam si Rotterdam. Lansarea noului serviciu direct pe aceasta ruta foarte aglomerata reprezinta o oportunitate de crestere majora pentru activitatea noastra”, a declarat Nicolas Petrovic, Director Executiv, Eurostar.

Sursa: Eurostar

Foto: Eurostar

Ultimele Articole