luni, aprilie 15, 2024
spot_img

GALERIE FOTO CFR a făcut europeron în Gara Videle. Au fost lucrări și la Ploiești Vest

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a făcut europeron în Gara Videle, unde au mai avut loc și alte lucrări de reparații curente. Au fost lucrări și în stația Ploiești Vest.

În stația Videle s-a înlocuit rețeaua de alimentare cu apă și de canalizare. Totodată, au avut loc reparații curente la peroanele 1, 2-3 și 3-4, dar și reparații la trecerile la nivel pietonale din dreptul clădirii stației și amenajarea de noi treceri, la capătul peroanelor. La linia 1 este chiar un europeron, după cum se poate observa din fotografiile realizate de CFR SA.

CFR SA menționează că s-a lucrat și la amenajarea peroanelor în dreptul treceriilor la nivel pentru a facilita accesul persoanelor cu deficiențe locomotorii, dar și la refacerea împrejmuirii aferente spațiului verde din incinta stației. Lucrările, care au fost deja finalizate, au fost finanțate din fonduri proprii.

Îmbunătățirea serviciilor, determinată de un europeron în Gara Videle

”Lucrările de întreținere și reparaţii curente desfășurate în stațiile Ploiești Vest și Videle au drept scop îmbunătăţirea serviciilor oferite publicului călător. Valoarea financiară estimativă a lucrărilor desfășurate în cele două stații de cale ferată este de 1,36 milioane lei, sursa de finațare fiind asigurată din fondurile proprii ale Regionalei CF București”, se arată în postarea de pe contul de Facebook CFR Infrastructură.

Lucrări la Ploiești Vest, în desfășurare

Lucrări de reparații au loc și în stația Ploiești Vest. Se fac reparații la acoperișul clădirii și la sistemul de scurgere a apelor pluviale, dar și la înlocuirea tâmplăriei exterioare (uși și ferestre).

Se fac reparații la tencuieli și zugrăveli interioare/exterioare, se înlocuiesc instalațiile electrice și se montează corpuri de iluminat, au loc reparații la pardoseli, montare gresie și parchet. De asemenea, au loc reparații la grupurile sanitare, prin înlocuirea conductelor de canalizare, de alimentare cu apă, instalații și obiecte sanitare.

Termenul de de finalizare este luna noiembrie 2019.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole