Estonia si Lituania anunta licitatiile pentru servicii de proiectare in cadrul Rail Baltica

RB Rail As a lansat licitatia pentru serviciile de proiectare si supraveghere a proiectarii pentru constructia noii linii care leaga Pärnu de Rapla, pe teritoriul estonian, si a unei alte linii care leaga Kaunas de Ramygala, in Lituania. Termenul limita pentru depunerea ofertelor pentru ambele licitatii este 29 ianuarie 2018.
Fiecare licitatie are doua faze. Prima faza implica selectarea candidatilor care vor fi invitati sa depuna o oferta in faza a doua a licitatiei, in timp ce a doua faza include evaluarea ofertelor depuse de candidati. Pentru a semna contractul, acestia vor fi invitati sa depuna o oferta si o atribuire a drepturilor.
Obiectivul acestor licitatii este sa furnizeze servicii de proiectare si supraveghere a proiectarii pentru constructia substructurii liniei de cale ferata, a suprastructurii, precum si a lucrarilor de inginerie civila adiacente pe noile sectiuni de linie de mare viteza dubla, electrificata si cu ecartament standard ale Rail Baltica in Estonia si Lituania.
„Cu siguranta, putem afirma ca am intrat in faza de proiectare a liniei Rail Baltica in cele trei tari baltice. Aceste doua licitatii sunt doar cateva din numeroasele licitatii viitoare pentru proiectare care vor fi organiate pana in 2022”, a declarat Jean-Mark Bedmar, Inginer Senior RB Rail As.
Anul trecut, RS Rail As a anuntat pregatirea liniilor directoare pentru proiectare, iar Eiropas Dzelzceļa līnijas a anuntat licitatia pentru proiectarea statiilor de calatori in Letonia. La sfarsitul lui 2017, au fost lansate primele documente detaliate privind licitatiile pentru servicii de proiectare.
Pentru a va inscrie la licitatie, accesati.
Pentru a afla mai multe detalii cu privire la licitatii, inclusiv specificatiile tehnice, accesati.