miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

Ești inginer și vrei o schimbare în carieră sau ești student/masterand? Hai la Târgul de Carieră Feroviară în România

Ești inginer și îți dorești o schimbare în carieră sau un student/masterand în căutarea unui stagiu de practică, internship sau un job pentru un inginer junior? Vino la Târgul de Carieră Feroviară în România, în perioada 12-14 iunie, și ai toate șansele să găsești ceva potrivit pentru tine.

Din cele 25 de companii participante la această ediție a târgului, 20 au oferte în care există minimum un post pentru ingineri. Sunt posturi pentru o mare varietate de specializări (geodezie, CFDP, construcții civile, material rulant, energetică. hidrotehnică, management de proiect, vânzări șamd), posturi disponibile în București, dar și în alte zone ale țării (Argeș, Ilfov, Brașov, Cluj, Timiș, Sibiu, Buzău șamd), unele dintre ele disponibile în regim de muncă hibrid sau telemuncă, posturi care se adresează și celor aflați la început de carieră, dar și celor cu multă experiență.

Te lăsăm în continuare să vezi toate ofertele disponibile și te invităm la Târgul de Carieră Feroviară în România pentru a intra în contact cu angajatorii.


”Târgul de Carieră Feroviară în România”, ajuns la cea de-a IX-a ediție,  este organizat de Carieră Feroviară în România (CFiR), sub egida CNCF CFR SA, cu sprijinul Asociației Industriei Feroviare (AIF)  și al Asociației Inginerilor Feroviari din România (AIFR), în parteneriat media cu AGERPRES și Club Feroviar.

Acest târg este punctul de întâlnire între viitorii profesioniști și liderii industriei feroviare, oferind acces direct la informații despre oportunități de angajare, cursuri de calificare și stagii de practică. Este o ocazie ideală pentru a vă conecta cu angajatori de top și a descoperi cum puteți contribui la proiectele majore care formează viitorul transportului feroviar în România și în Europa.

Care sunt reperele acestei ediții a târgului?Nu ratați șansa de a vă construi o carieră într-un domeniu de viitor!

Pregătiți-vă CV-ul și veniți să vă întâlniți cu reprezentanții unora dintre cele mai importante companii din domeniu. Înscrieți-vă la interviurile online în perioada 12-14 iunie și/sau vizitați Târgul de Carieră Feroviară în România din Gara de Nord București, în zilele de 13 și 14 iunie, pentru a descoperi oportunități de carieră în domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină.


Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor CFiR: ALVIROMAstra Trans CarpaticBAICONSElectromontajE-P RailISPCFKnorr-BremseMETCONF FERALLANOVATEXPORR ROMÂNIATIM RAIL CARGOTPF InginerieCONSIS PROIECTDB CARGO ROMANIADB ENGINEERING & CONSULTINGEgis RomâniaNOVATECH și STRABAG România, dar și al instituțiilor de învățământ și al asociațiilor profesionale și patronale cu care colaborăm: Facultatea de Transporturi din cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, Universitatea din Craiova, CENAFER, Asociația Industriei Feroviare (AIF), Asociația Inginerilor Feroviari din România (AIFR) și Organizația Patronală a Societăților Feroviare Private din România (OPSFPR).


Accesează site-ul CFiR, abonează-te la newsletter-ul nostru sau urmărește-ne pe social media (FacebookLinkedinTwitterInstagramTikTok) pentru a fi la curent cu cele mai noi informații despre ”Târgul de Carieră Feroviară în România” – ce companii își vor mai anunța prezența și care vor fi ofertele lor de carieră – locuri de muncă, înscrieri la cursuri de calificare, stagii de practică sau internshipuri.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau la numărul de telefon 0371 314 475. Vom răspunde în intervalul orar 9.00 – 17.00, de luni până vineri.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole