joi, mai 9, 2024
spot_img

O nouă licitație pentru ERTMS pe Constanța-București-Predeal. Precedenta a fost anulată

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat marți o nouă licitație pentru ERTMS pe Constanța-București-Predeal, după ce precedenta procedură a fost anulată.

ERTMS pe Constanța-București-Predeal
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat marți dimineață anunțul de licitație având ca obiect ,,Implementarea măsurilor necesare funcționării sistemului ERTMS pe secțiunea de cale ferată Predeal-București-Constanța și extinderea sistemului GSM-R pe rețeaua primară de transport feroviar”. Durata contractului va fi de 21 de luni.

Pentru participarea la licitație se cere experiență similară, care constă în executarea de servicii de acest tip în valoare cumulată de minimum cinci milioane de lei, fără TVA, în ultimii cinci ani. Prin servicii similare înţelegem servicii de elaborare de documentaţii tehnico-economice în domeniul infrastructurii feroviare convenționale și/sau de mare viteză, care să includă elemente privind implementarea măsurilor necesare funcţionării sistemului ERTMS și extinderea sistemului GSM-R, inclusiv cele aflate în derulare și cele finalizate în ultimii cinci ani, duse la bun sfârşit (servicii recepţionate parţial şi/sau servicii recepţionate la terminarea prestării), cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați.

Prețul ofertei va conta în proporție de doar 40%, iar restul punctajului va fi acordat pentru componenta tehnică a ofertei.

SF de peste un milion de euro pentru ERTMS pe Constanța-București-Predeal

Valoarea totală estimată a contractului este de 5.224.890 de lei. Sursa de finanţare pentru achiziţia serviciului va fi asigurată de la bugetul de stat, din cadrul Titlului de Cheltuială 58 Proiecte cu Finanțare din Fonduri Externe Nerambursabile, aferente cadrului financiar 2014-2020 .

Se cere depunerea unei garanții de participare de 50.000 de lei, valabilă minimum 120 de zile. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 3 august 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 3 decembrie 2020.

Precedenta licitație în acest sens, lansată la finele lunii februarie, a fost anulată, deoarece până la data limită de 31 martie 2020 nu s-a primit nicio ofertă.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole