spot_img
miercuri, februarie 8, 2023
spot_img

Epidemia de coronavirus. Ultimul tren Beijing-Moscova a intrat gol în Rusia

Epidemia de coronavirus are efecte și asupra traficului feroviar internațional. Rusia a suspendat circulația trenurilor pe relația cu China.

Epidemia de coronavirus

Ultimul tren dinspre Beijing a intrat gol în țară, toți pasagerii – cetățeni chinezi – fiind dați jos la graniță.

Rusia va începe luni evacuarea cetățenilor săi din Wuhan – epicentrul epidemiei din China, și a suspendat trenurile directe către țara în care bilanțul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns la 361. Rusia, care împarte cu China o graniță de 4.300 de kilometri lungime, a raportat primele sale două cazuri de coronavirus în regiunea siberiană Tyumen și în regiunea Zabaykalsky din Orientul Îndepărtat, în ambele fiind vorba de cetățeni chinezi.

Epidemia de coronavirus. Vor fi evacuați cetățenii ruși din Wuhan și Hubei

Forțele aeriene din Armata rusă vor începe luni evacuarea cetățenilor ruși din Wuhan și Hubei, fiind vorba de peste 600 de persoane. Moscova deja a restricționat zborurile directe către China, iar căile ferate ruse au suspendat, începând cu miezul nopții, circulația trenurilor de persoane.

Ultimul tren Beijing-Moscova a intrat gol în Rusia, toți cei 136 de pasageri fiind dați jos la graniță, iar toți erau cetățeni chinezi.

Ultimele Articole