spot_img
miercuri, decembrie 7, 2022
spot_img

Epidemia de coronavirus. STB SA decontaminează tramvaiele cu soluții care distrug virusurile

Pentru a lupta cu epidemia de coronavirus, STB SA începe, în noaptea de sâmbătă spre duminică (29.02/ 01.03.2020), decontaminarea tuturor celor aproximativ 1.600 de vehicule aflate în parcul circulant (dintre care 1.110 autobuze, 280 de tramvaie, iar restul – troleibuze).

epidemia de coronavirus

Procedeul utilizat este acela de a pulveriza în interiorul vehiculelor, cu ajutorul unui atomizor, o ceață densă de decontaminare, pe baza unei substanțe speciale care distruge virusurile. Acest proces se va desfășura permanent și va cuprinde, etapizat, toate vehiculele, se arată într-un comunicat dat publicității sâmbătă de Societatea de Transport București.

Epidemia de coronavirus. STB curăță și refugiile

În paralel, tot pe timpul nopții, STB SA a început un program de curățare a celor 480 de refugii, cu mobilierul aferent, borne, copertine, garduri de separare a căii de rulare etc. Totodată, sunt curățați de vegetație și vopsiți la bază aproximativ 10% din cei 15.000 de stâlpi aflați în administrare.

STB SA face apel la călători să respecte eforturile angajaților săi și păstreze curățenia, atât în vehicule, cât și în stații. În cazul în care un vehicul aflat în traseu nu corespunde din punct de vedere al curățeniei, călătorii pot comunica acest lucru, menționând numărul de inventar/numărul de înmatriculare și linia pe care circulă acesta, la adresa de e-mail relații.publice@stbsa.ro, pentru a se interveni operativ.

Ultimele Articole