spot_img
luni, august 15, 2022
spot_img

Licitație pentru servicii de emitere bilete online la CFR Călători, pentru patru ani

O licitație pentru servicii de emitere bilete online la CFR Călători, pentru următorii patru ani, a fost lansată de operatorul feroviar de stat.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii necesare de plată on-line (de tip e-Commerce), aferente legitimațiilor de călătorie cumpărate prin internet”.

Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru ce se vrea a fi încheiat pentru o perioadă de patru ani este cuprinsă între 500.000 și 3.000.000 de lei.Criteriu complex de evaluare a ofertelor la licitația pentru servicii de emitere bilete online la CFR Călători

La evaluarea ofertelor, prețul va conta în proporție de 85%, restul urmând să fie acordat pentru termenul de decontare.

Acesta se referă la intervalul de timp de la preluarea în format electronic a datelor cu tranzacţiile trimise spre încasare şi pînă când se efectuează virarea sumelor tranzacţionate, mai puţin comisionul aferent acestora în contul CFR Călători în calitate de comerciant. În acest sens, criteriul de alocare al punctajului maxim este valoarea cea mai mică pentru timpul maxim, în care ofertantul se angajează să execute operaţiile de virare efectivă a sumelor tranzacţionate.

Termenul minim de livrare este de patru ore și sub acest termen nu se acordă punctaj suplimentar. Termenul maxim de livrare a sumelor este de 24 de ore. Peste acest termen ofertele se consideră neconforme.

Valoarea garanției de participare este de 12.650 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 29 iulie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 29 octombrie 2022.

Ultimele Articole