miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

EMEF va asigura mentenanta pentru tramvaiele Eurotram ale Metro do Porto

06-emefEmpresa de Manutenção de Equipamento Ferroviário S.A. (EMEF) a semnat un contract de mentenanta pentru tramvaiele Eurotram ale operatorului portughez Metro do Porto, in urma unei licitatii internationale la care au participat si alte companii multinationale. Valoarea contractului este de 10,6 milioane de euro.
Contractul de mentenanta specializata va incepe in 2016 si va privi 35 de tramvaie Eurotram, cu posibilitatea includerii ulterioare a altor cinci vehicule suplimentare. Lucrarile de amploare vor privi revizia generala la 960.000 km prevazuta in Ciclul de Mentenanta aprobat de Institutul de Mobilitate si Transport din Portugalia. Durata contractului este de 36 de luni. Lucrarile vor fi executate la atelierul de nord al companiei EMEF din Guifões.
“Alegerea ofertei inaintate de EMEF in aceasta licitatie publica internationala este o dovada suplimentara a capacitatii si competentei serviciilor specializate oferite de companie pe cele mai competitive piete, acolo unde activeaza cele mai mari companii feroviare multinationale. Dupa ce a obtinut contractul pentru transformarea trenurilor Alfa Pendular ale Comboios de Portugal, acest nou proiect confirma faptul ca EMEF detine capacitatea de a concura pe pietele internationale, consolidand competentele industriei portugheze in domeniul transporturilor”, a declarat Castanho Ribeiro, directorul general al EMEF.

Ultimele Articole