sâmbătă, mai 11, 2024
spot_img

ELL comanda locomotive Vectron

01-siemensSiemens si European Locomotive Leasing (ELL), un furnizor de servicii de leasing complete pentru locomotive, au semnat din nou un acord cadru pentru livrarea a 50 de locomotive Vectron. Primele locomotive incluse in acest acord nou au fost deja comandate, iar livrarea va incepe in al doilea trimestru din 2016. In 2014, ELL a semnat primul acord cadru cu Simens pentru 50 de locomotive. Toate aceste locomotive au fost deja livrate sau comandate.
Locomotivele Vectron au fost folosite atat pentru serviciile de marfa, cat si pentru cele de calatori. Primele locomotive Vectron parte a acestui acord nou sunt destinate transportului transfrontalier intre Romania si Olanda, de-a lungul coridorului vestic din Olanda, catre Italia, din Germania catre Romania prin Austria si Ungaria, dar si in Germania, Austria si Ungaria. Conform noului acord cadru, ELL va putea comanda locomotive pentru coridorul catre Scandinavia in plus fata de variantele comandate anterior.
Toate locomotivele vor fi echipate cu Sistemul European de Control al Trenurilor (ETCS), dar si cu sistemele nationale de control al trenurilor. Locomotivele au o putere maxima de 6.400 KW si o viteza maxima de 200 km/h. Acordul include si o optiune de a comanda locomotive electrice cu Module de Tractiune Diesel.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole