vineri, mai 3, 2024
spot_img

MAZ IMPORT EXPORT S.R.L. – elemente de conectică, terminale pentru cabluri electrice

elemente de conectică - Maz Import ExportMAZ IMPEX S.R.L. este o societate cu răspundere limitată cu capital integral privat, înființată în anul 1991. Activitatea de bază a societății este prelucrarea metalelor neferoase, în cadrul căreia executăm o gamă largă de elemente de conectică, terminale pentru cabluri electrice.

Produsele firmei noastre sunt folosite în domeniul instalațiilor electrice, în industria constructoare de mașini, în distribuția energiei electrice, la instalațiile electrice, la vapoare, locomotive, vagoane și auto. Pe parcursul activității și până în prezent am reușit să dezvoltăm categoriile produselor. Astfel, în prezent producem cca. 150 de tipuri de elemente de conectică.

Din dorința de a veni în întâmpinarea așteptărilor și cerințelor din ce în ce mai ridicate ale clienților, conducerea societății a decis să-și îmbunătățească activitatea prin implementarea unui sistem de management al calității în conformitate cu standardul SR EN ISO 9001 – Sistem de managment al calității.

MAZ IMPEX S.R.L. execută o gama largă de elemente de conectică, terminale pentru cabluri electrice

MAZ IMPEX S.R.L. produce:

  • Mufe de aluminiu: mufe de AL SandardIntern
  • Mufe de cupru: mufe de Cu DIN46267, mufe de Cu SandardIntern,
  • Papuci de aluminiu: papuci de AL STI
  • Papuci de cupru: papuci de Cu DIN46235, papuci de Cu PTN, papuci de Cu STI
  • Racorduri: racorduri RAC cu izolator, racorduri RFU cu izolator, racorduri RQ-PSI cu izolator
  • Produse executate după specificațiile clientului

Date complete de contact găsiți în Catalog Feroviar la pagina MAZ IMPEX S.R.L.


Soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar

Catalog Feroviar

Club Feroviar și-a propus să vină în ajutorul companiilor care activează în domeniul feroviar românesc și cel al transportului urban pe șină. Modul în care ne-am gândit să facem acest lucru este de a pune la dispoziția dumneavoastră câteva instrumente gratuite de promovare, care vă pot crește vizibilitatea, notorietatea și care vă pot facilita procesul de recrutare.

Primul dintre acestea este Catalog Feroviar, soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar.

Pentru mai multe detalii despre cum puteți beneficia de această ofertă vă rugăm să ne contactați la office@catalogferoviar.ro.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole