joi, mai 9, 2024
spot_img

Două persoane au fost electrocutate în gara Suceava. Una a murit

Două persoane au fost electrocutate în gara Suceava miercuri dimineață, iar din păcate una a decedat, fiind carbonizată.

Evenimentul nefericit s-a produs în Gara Burdujeni, din municipiul Suceava și a fost anunțat prin numărul unic de urgență 112 miercuri dimineață, la ora 3:38.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari suceveni, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava (SAJ).

Persoane electrocutate în gara Suceava. Salvatorii au intervenit la fața locului

Echipajele salvatorilor au găsit, între linii, în dreptul peronului gării, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Ucraina. Acesta era conștient și cooperant, dar prezenta arsuri la nivelul feței, pe o mână și pe un picior, precum și urme de intrare și ieșire a unui arc electric.

De asemenea, deasupra unui vagon de marfă, staționat pe linia 15 a stației, se afla o altă victimă, de sex feminin, din Republica Moldova, aceasta fiind, din nefericire, carbonizată. Tânărul rănit a fost preluat de către un echipaj SAJ, cu medic, și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Nu se cunosc cu exactitate cauzele nefericitului accident, însă cel mai probabil cei doi voiau să-și facă selfie pe tren, practică ce a dus în ultima vreme la numeroase electrocutări.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole