spot_img
marți, mai 17, 2022
spot_img

Egis România recrutează ingineri proiectanți de căi ferate și poduri prin intermediul platformei CFiR

Egis România, furnizor de servicii de inginerie și consultanță în sectoarele de transport rutier și feroviar, precum și în domeniul apei și mediului, energie, dezvoltare urbană și alte servicii de consultanță instituțională, a publicat pe platforma CFiR anunțuri prin care dorește să recruteze ingineri proiectanți de căi ferate și poduri: Rail Design Engineer și Design Engineer Bridges/Structures M/F.

Ambele posturi sunt disponibile în București cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată.

Egis în România beneficiază atat de contribuția si profesionalismul angajaților săi, cât și de bogata experiență a Grupului Egis în domenii diverse, fiind capabilă să realizeze o gamă complexă de studii și proiecte, începând cu studii de pre-fezabilitate, continuând cu proiectare, analiză, servicii de consultanță și urmărire de lucrări pentru proiecte complexe din următoarele domenii: drumuri, autostrăzi, alimentare cu apă potabilă, canalizare, deșeuri solide, protecția mediului și energie.

Departamentul de proiectare al companiei este implicat în peste 15 proiecte majore de proiectare a infrastructurii în desfășurare astăzi, cu multe altele planificate sau așteptate. Printre acestea se numără proiecte complexe, precum studiul de fezabilitate a căii ferate Predeal-Brașov, autostrada A7 și reamenajarea urbană Oradea. De asemenea, gestionăm câteva proiecte importante în domeniul apei.

Egis România recrutează ingineri proiectanți de căi ferate și poduri

Rail Design Engineer

Depending on your level of experience, the job of a design engineer will require you to be able to:

 • Prepare technical design solutions using recognised design tools
 • Work to tight and often changing deadlines
 • Prepare technical plans and project reports
 • Provide technical documentation to the Technical Controllers and participate in technical controls
 • Find solutions to remediate project issues (eg due to technical requirements or time schedules) […]


Design Engineer Bridges/Structures M/F

Depending on your level of experience, the job of a bridge design engineer will require you to be able to:

 • Prepare technical design solutions using recognised design tools
 • Participate in commercial activities including the preparation of technical offers
 • Build and manage relationships with clients and partners involved directly or indirectly in the project
 • Participates and support review and approvals processes, including from sub-designers
 • Manage key activities, tasks or projects including delivery to the client. […]

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA EGIS ROMÂNIA

De-a lungul anilor, Egis în România a fost implicată în unele dintre proiectele de infrastructură cele mai prestigioase din țară atât clienților din sectorul public cât și privat.

Egis este un loc de excelență. În toate activitățile sale, Egis este renumit pentru calitatea tehnică a realizărilor sale, mândru să fie în prim plan, și stau acolo. Prin aderarea la Egis, oricare ar fi domeniul dvs. de specialitate, poate lucra cu cei mai buni, și să ia parte la proiecte colective ambițioase, cel mai bun mod de a crește împreună.

Ați putea dori să deveniți un expert recunoscut în domeniul dumneavoastră, un manager de proiect, un team manager.Poate sunteți în căutarea unor noi provocări (diversitatea de locuri de muncă, mobilitatea internațională, proiecte de diversitate). Egis vă oferă posibilități vaste pentru creștere și dezvoltare.

În România și cel mai mult la nivel de grup, avem un angajament de responsabilitate socială și diversitate, care se manifestă în mai multe moduri.Dezvoltarea ocupării forței de muncă de peste-55s, precum și încadrarea în muncă a persoanelor cu handicap: aceste obiective sunt în centrul activității noastre de HR.

Egis este un grup într-o continuă schimbare, care funcționează pe o gamă largă de proiecte în multe țări. Cei care se alatura echipei noastre au acces la o gamă largă de oportunități.

Ce trebuie să faci dacă îți dorești să faci parte din echipa Egis?
Dacă îți dorești să faci parte din echipa unei companii, ale cărei valori fundamentale sunt ”Responsabilitatea-Creativitate-Grija pentru oameni”, tot ce ai de făcut este să parcurgi următorii 3 pași:

 1. Să accesezi anunțul care te interesează din oferta Egis România
 2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
 3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție și/sau alte documente solicitate în anunț

Ultimele Articole