vineri, mai 3, 2024
spot_img

Eesti Raudtee interesată de colaborarea cu Portul Tallinn

EstoniaCompania feroviară estoniană de stat Eesti Raudtee intenţionează să lucreze mai îndeaproape în viitor cu Autoritatea Portuară Tallinn pentru a putea găsi noi lanţuri logistice de tranzit şi pentru a ameliora şi a face mai profitabil transportul de bunuri între cele două companii.
„Suntem parte a aceluiaşi lanţ logistic. Ar trebui să analizăm mişcările de bunuri împreună pentru a înţelege cine îşi direcţionează forţele şi unde anume şi care trebuie să fie preţul lanţului logistic”, a declarat Sulev Loo, directorul Consiliului de Administraţie al Eesti Raudtee.
Deşi în prezent multe mărfuri sunt transportate înspre şi dinspre portul Tallinn pe nave, transportul feroviar ar putea permite găsirea unor opţiuni mai avantajoase pentru ambele companii, a mai precizat Sulev Loo. “Nu ar trebui să acţionăm ca firme complet separate; în stabilirea strategiei noastre viitoare, ar trebui să ne unim forţele mai mult”.
Valdo Kalm, care a fost numit de curând în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Portului Tallinn, a declarat că priveşte colaborarea mai îndeaproape cu companiile de transport din Estonia şi în special cu Eesti Raudtee drept un obiectiv cheie pentru dezvoltarea activităţilor de transport marfă ale Portului Tallinn şi pentru creşterea competitivităţii acestuia.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole