spot_img
miercuri, decembrie 8, 2021
spot_img

FOTO Două echipe de fotbal feroviare au semnat un contract de parteneriat

Două echipe de fotbal feroviare au semnat un contract de parteneriat, care reglementează promovarea celor mai talentați jucători.

”Astăzi (miercuri – n.red.) a fost o zi foarte importantă pentru Clubul Sportiv CFR Simeria, precum și pentru întreaga echipă, întrucât a fost semnat contractul de parteneriat între Clubul Sportiv CFR Simeria și Fotbal Club Rapid 1923 S.A. București. Astăzi, Staff-ul Fotbal Club Rapid 1923 S.A, împreună cu președintele Daniel Niculae a vizitat baza sportivă CS CFR Simeria, a analizat activitatea Clubului și a discutat cu echipa. Contractul de parteneriat reglementează colaborarea dintre cele două cluburi în vederea selecției, pregătirii și promovării celor mai talentați tineri jucători de fotbal ai CS CFR Simeria pentru competițiile profesioniste”, a scris pe contul său de Facebook primarul orașului Simeria, Iulius Gelu Bedea.

El a explicat că CS CFR Simeria va acorda clubului FC Rapid Bucuresti opțiune de prim transfer pentru jucătorii din fiecare grupă de vârstă, în funcție de alegerea staffului tehnic al formației bucureștene. De asemenea, CS CFR Simeria va participa cu grupele de copii și juniori la turnee și jocuri amicale organizate de clubul FC Rapid Bucuresti, în funcție de calendarul competițional al celor două cluburi. Totodată, FC Rapid București va oferi anual, gratuit, stagii de pregătire pentru antrenori și jucătorii selecționați ai clubuIui CS CFR Simeria la baza sportivă a clubului din Capitală. Nu în ultimul rând, anual, FC Rapid București va invita clubul CS CFR Simeria la un turneu organizat la București, costurile pentru cazare și masă fiind suportate de către clubul Rapid.

”Astăzi a fost un pas foarte important pentru Clubul Sportiv CFR Simeria, atât în ceea ce privește oportunitățile de recunoaștere la nivel național a Clubului și în special al îmbunătățirii antrenamentelor sportive, dezvoltarea carierei copiilor de la Club și deschiderea de noi posibilități și perspective! Mulțumim echipei Fotbal Club Rapid 1923 S.A. București pentru încrederea și susținerea acordată. De asemenea mulțumim tânărului simerian Darius Colcer pentru implicarea în acest proiect. Mulțumim antrenorilor CS CFR Simeria și Consiliului de Administrație, d-lui președinte Alex Cismaș, pentru buna implicare și dăruire față de acest Club”, a încheiat primarul.

Rapid și CFR Simeria, echipe de fotbal feroviare

Rapidul este echipa de suflet a feroviarilor. FC Rapid a fost fondat în 1923 de către un grup de muncitori de la Atelierele CFR Grivița sub numele de Asociația culturală și sportivă C.F.R.. Rapid a câștigat de patru ori titlul național (de trei ori Campionatul României — 1967, 1999 și 2003 — și în 1942 un campionat de război al cărui trofeu purta denumirea de ”Cupa Basarabia”) și de 13 ori Cupa României.

În Ardeal, la data de 28 mai 1909, a luat ființă „Asociația sportivă PVSE (Piski Vasutas Sport Egylet – Asociația Sportivă Feroviară din Simeria)”, care după ani și ani a devenit CS CFR Simeria.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole