vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

Eastern DFC semneaza un nou contract de electrificare

India-marfa_EDFCDedicated Freight Corridor Corp din India (DFCCIL) a acordat consortiului Larsen & Toubro si Instalaciones Inabensa (Spania) un contract de 1,3 miliarde de dolari. Contractul implica electrificarea sectiunii Mughalsarai – New Bhaupur, de 417 km, pe Eastern DFC. Aceasta sectiune va fi proiectata pentru sistemul de tractiune electrica de 2×25 kV cu echipament pentru linia de contact dedicata transportului de marfa.

Lucrarile implica constructia a 7 substatii de tractiune, 18 statii de transformare, 881 de km de linie pentru echipamentul liniei de contact, sistem SCADA si lucrarile electrice si mecaice impreuna cu livrarea intregului echipament auxiliar.

Acest proiect este finantat de Banca Mondiala si face parte din linia de 1856 de km Eastern DFC propusa intre Sahnewal (Ludhiana) si Dankuni (Near Kolkata) via Mughalsarai.

Coridorul de Marfa Estic cu o lungime a rutei de 1856 de km are doua segmente diferite: o sectiune dubla electrificata de 1409 km intre Dankuni si Khurja si un segment simplu electrificat de 447 de km intre Ludhiana, Khurja si Dadri.

Ultimele Articole