spot_img
sâmbătă, februarie 4, 2023
spot_img

Duos Technologies semneaza un contract cu Ferromex

05-ferromexFurnizorul de solutii tehnologice inteligente de siguranta Duos Technologies Group, Inc. a castigat contractul de 1,2 milioane de dolari oferit de consortiul feroviar privat Ferrocarril Mexicano S.A. de C.V. (Ferromex) pentru un sistem de imagistica pentru trenuri complet. Sistemul va fi instalat pe linia principala a Ferromex si va opera la viteze de pana la 110 km/h.
Sistemul are la baza tehnologia Railcar Inspection Portal dezvoltata de Duos Technologies , cea mai recenta inovatie a companiei care combina mai multe tehnologii inteligente si subsisteme care folosesc algoritmi analitici pentru a procesa si evalua o gama larga de data de la mai multe tehnologii cu senzori.
„Cautam sa adoptam tehnologiile inteligente pentru a creste eficienta de operare, pentru a ne imbunatati siguranta si pentru a reduce timpul de stationare al materialului rulant. Suntem de parere ca sistemul Duos ne va ajuta sa imbunatatim siguranta si eficienta retelei noastre profitand de strategiile de intretinere preventive si reducand costurile retelei asociate proceselor de inspectie curente”, a declarat Hugo Gomez, Director de Operatiuni Ferromex.

Ultimele Articole