spot_img
vineri, decembrie 9, 2022
spot_img

Duminică e Ziua Feroviarilor din Moldova. Mesajul directorului general Adrian Onceanu

Duminică e Ziua Feroviarilor din Moldova, iar directorul general interimar al Căii Ferate din Moldova, Adrian Onceanu, a venit vineri în avans cu un mesaj de felicitare pentru angajați.

Ziua Feroviarilor din Moldova criză de specialiști la CFM
FOTO Curentul.md

„Dragi feroviari, stimați veterani ai CFM!

Primiți cele mai calde și sincere felicitări cu ocazia sărbătorii profesionale – Ziua Feroviarului!

Ne face plăcere să știm că această sărbătoare a devenit cu adevărat populară în țara noastră. De rând cu feroviarii și membrii familiilor, ea este marcată și de cetățenii republicii, care beneficiază de serviciile CFM.

Suntem recunoscători și le mulțumim tuturor celor ce și-au legat viața de Calea Ferată a Moldovei pentru munca lor cotidiană plină de sacrificii. Suntem siguri că experiența bogată, profesionalismul dumneavoastră vor garanta și de acum încolo noi succese și realizări în activitatea de producție spre binele și prosperarea CFM.

Cuvinte deosebite de recunoștință adresăm stimaților noștri veterani pentru devotament profesiei, căreia i-au consacrat decenii de muncă conștiincioasă.

E foarte important că actuala generație de lucrători ai Căii Ferate din Moldova păstrează și înmulțește tradițiile create de predecesori.

Să fiți sănătoși și fericiți! Vă dorim bunăstare și înțelegere în familiile dumneavoastră!”, se arată în mesajul lui Adrian Onceanu, citat de site-ul Tribuna.

Ziua Feroviarului din Moldova, legiferată în 2006

În Republica Moldova, Ziua Feroviarului a fost instituită prin Hotărârea de Guvern nr. 894 din 7 august 2006.

”Luînd în considerare importanţa şi rolul transportului feroviar în economia naţională şi recunoscînd meritele lucrătorilor acestei ramuri în dezvoltarea şi prosperarea ţării, Guvernul HOTĂRĂŞTE: Se instituie sărbătoarea profesională a lucrătorilor transportului feroviar din Moldova <Ziua feroviarului>, care se va consemna anual în prima duminică a lunii august”, se arată în Hotărârea semnată de prim ministrul de la acea vreme al Republicii Moldova, Vasile Tarlev.

Ultimele Articole