spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Dubai: Bombardier Innovia APM 300 sarbatoreste o luna de servicii de transport

dubaiBombardier Transportation a sarbatorit o prima luna de succes in furnizarea de servicii de calatori pentru primul sistem automat de transport de calatori din lume, Innovia APM 300, in cadrul Dubai International. Noua legatura feroviara suspendata de 1,5 km leaga terminalul 1 al aeroportului de noul Hol D care a fost inaugurat la 24 februarie 2016.
„Cea mai recenta tehnologie dezvoltata de Bombardier, Innovia APM 300, este o solutie de tranzit foarte performanta, complet automata si cu un consum redus de energie. Aceasta solutie va oferi legaturi cu aeroportul fiabile pentru milioane de calatori in cadrul acestui centru aviatic de renume international care se dezvolta rapid”, a declarat Per Allmer, Presedintele Bombardier pentru Regiunea Europei de Vest, Orientul Mijlociu si Africa.
Bombardier este si operatorul acestui sistem si se ocupa si cu intretinerea. Doua trenuri cu inci vagoane Innovia APM 300 ofera servicii in regim shuttle 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. In aceasta prima luna de serviciu, disponibilitatea medie pe luna a sistemului a depasit cerintele contractuale. Sistemul a deservit in medie 50.000 de calatori pe zi si a realizat o medie de 2.000 de km pe zi.

Ultimele Articole