marți, octombrie 3, 2023
spot_imgspot_img

Drulă vine cu „profesioniștii” lui în locul celor „puși cu japca” de PNL

Oamenii noștri, puși de noi cu japca, în locul celor puși de PNL cu japca. Cu perspectiva de a reveni la cârma ministerului Transporturilor, vicepreședintele USR Plus Cătălin Drulă spune că îi va da afară pe cei puși cu japca urmând să pună alții pe competențe. Oricum, în mandatul lui, pe listele Consiliilor de Administrație, au existat oameni care nu aveau nicio legătură cu domeniul, dar aveau calitatea de candidați USR la alegeri.

Cătălin Drulă a declarat miercuri că dacă se va întoarce la Ministerul Transporturilor îi va înlocui pe toți cei puși de PNL în funcții la companiile de stat, după demiterea sa.

„Eu vă spun foarte clar: pe toți oamenii ăștia puși așa, cu japca, care nu sunt puși pe niște competențe, dacă va depinde de mine, o să îi dau afară pe toți și o să aduc profesioniști în locul lor pentru că asta mi-am asumat ca mandat”, a spus Drulă.

Citește și CA-ul CFR Călători, schimbat de Dan Vîlceanu. USRPlus-iștii fac rocadă cu prietenii PNL

Însă oamenii au fost puși cu japca în Consilii de Administrație nu doar în mandatele liberalilor Bode și Vîlceanu de la Transporturi. Cătălin Drulă l-a numit astfel în CA CFR Călători, cu puțin timp înainte de plecarea sa de la minister, pe Ionuț Vasile, un expert în logistica fabricanților de țigarete, participant fără noroc la alegerile locale de la Mogoșoaia din partea USR Plus.

 

Ultimele Articole