spot_img
luni, octombrie 3, 2022
spot_img

GALERIE FOTO Secretarul de stat Dragoș Titea la Bruxelles, în căutare de soluții pentru CFR Marfă

O delegație a CFR Marfă s-a aflat împreună cu președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu, și cu secretarul de stat Dragoș Titea la Bruxelles.

”(…) la sediul Comisiei Europene, am participat la întâlnirea experților DG Competition, alături de o delegație reprezentată de președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu, dar și reprezentanți ai conduceri CFR Marfă precum și atașați din domeniul Transporturilor și Competiției din cadrul reprezentanței permanente a României de pe lângă UE. Am adus informații dar și clarificări privind activitatea desfășurată de către CFR Marfă, cu scopul identificării unor soluții de gestionare a acestei companii”, a scris luni demnitarul pe contul său de Facebook.

Dragoș Titea la Bruxelles, discuții pe tema Pachetului mobilitate 1

Tot la Bruxelles, secretarul de stat din Ministerul Transporturilor a reprezentat România la întâlnirea reprezentanților ministerelor Transporturilor din statele Like Minded cu reprezentanți ai grupurilor parlamentare, cu ministrul finlandez al Transporturilor dar și cu președintele Comisiei de Transporturi a Parlamentului European pe tema Pachetului mobilitate 1.

”M-am bucurat să mă revăd cu bunul meu prieten dar și al României, ministrul Transporturilor din Polonia, dl. Andrzej Adamczyk, dar și cu ceilalți miniștri ai Transporturilor din Bulgaria, Finlanda, Ungaria, Letonia. În discursul meu am reamintit că România, prin Guvernul condus de doamna prim-ministru Viorica Dăncilă, este alături de transportatorii români și depune toate diligențele ca interesele transportatorilor să fie respectate”, a mai scris Titea pe rețeaua de socializare.

Ultimele Articole